Hotel Parc Moneasa

Hotelul Parc, amplasat in centrul statiunii Moneasa, ofera servicii moderne pentru de tratament si relaxare.

Vezi detalii »
Vila Club Castel

Vila Club Castel situata in statiunea balneara Moneasa, este o alegere eleganta pentru tratament si relaxare.

Vezi detalii »

Amplasata in judetul Arad, la 110 km de Arad si inconjurata superb de Muntii Apuseni, statiunea balneara Moneasa deschisa pe tot parcursul anului este o alegere excelenta pentru tratament si relaxare.
Clima si apele termale ale statiunii Moneasa reprezinta un factor important in tratamentele balneare, avand un efect benific asupra corpului uman.
Cu o temperatura de 25 – 32 de grade, apele termale sunt bogate in calciu, magneziu, sodiu si oligominerale.
Statiunea balneara Moneasa este indicata pentru afectiuni ale sistemului nervos central si periferic, ale sistemului locomotor, unele afectiuni ginecologice, nevroza astenica, reumatologie si boli asociate-nutritie si metabolice (diabet mellitus, obezitate).
Hotelieri din Moneasa vin in intampinarea turisitilor cu oferte atractive de tratament balnear.
Turistii veniti in statiunea Moneasa pot beneficia de urmatorele tratamente balneare: afectiuni ale sistemului nervos periferic, afectiuni ginecologice cronice, afectiuni neurologice periferice si centrale, nevroza astenica, afectiuni asociate (boli metabolice si de nutritie), periartrita scapulohumerala si reumatism.
Principalele obictive turistice ale statiunii balneare sunt: Cetatea Dezna, strandul Moneasa, Casa pictorului si sculptorului Gheorghe Groza, tezaurul dacic de argint la Gura Vaii, galeria de scupltura in piatra si rezervatia de nuferi.
Pasionatii de drumetii au la alegere o serie de atractii turistice precum pestera Liliecilor, izvorul Piatra cu Lapte, Grota Ursilor, rezervatia de nuferi, Cuptorul de Fier, stanca Laptelui si Cetatea Deznei.