Hotel Craiasca

Hotelul Craiasca este amplasat in statiunea Ocna Sugatag si ofera o varianta accesibila de cazare si tratament balnear.

Vezi detalii »

Situata intr-o zona pitoreasca din Maramures, la 20 km de Sighet, statiunea balneara Ocna Sugatag adaposteste cel mai mare lac antroposalin din Romania, lacul Gavril. Lacul Gavril pastreaza in mod curios, la suprafata un strat de apa dulce, un mediu foarte propice cresterii pestilor.
Statiunea Ocna Sugatag a fost mentionata documentar pentru prima data in anul 1355 ca fiind un important loc de extragere a sarii, insa din cauza infiltratiilor masive de apa, vechile amplasamente ale minelor de sare s-au transformat in lacuri sarate.
Pe langa baza de tratament clasica cu bai calde, electroterapie, hidroterapie, aerohelioterapie, termoterapie si masaj medical, turistii veniti in statiunea balneara Ocna Sugatag pot beneficia si de tratamente naturiste precum fitoterapie, reflexoterapia, presopunctura si masaje cu plante medicinale si fructe de padure.
Statiunea Ocna Sugatag ofera tratamente balneare benefice pentru afectiunile neurologice periferice (pareze, sechele dupa polineuropatii ), afectiunile reumatismale degenerative si abarticulare, afectiuni) si afectiunile ginecologice (insuficienta ovariana, cervicite).
Hotelurile si pensiunile isi asteapta in fiecare an turistii cu oferte speciale de tratament balnear.
Principalele obiective turistice ale statiunii balneare Ocna Sugatag sunt padurea Craiasca si Biserica din lemn.