Hotel Praid

Hotelul Praid este amplasat in centrul statiunii Praid, langa salina cu acelasi nume si ofera conditii excelente de cazare si tratament balnear.

Vezi detalii »
Pensiunea Casa Piratilor

Amplasata in statiunea balneara Praid, Casa Piratilor ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Pensiunea La Izvor

Pensiunea La Izvior este situata in statiunea balneara Praid si ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Pensiunea Praid

Pensiunea Praid situata in statiunea Praid, este o varianta accesibila de tratament balnear si relaxare.

Vezi detalii »

Situata in judetul Harhita, la baza muntilor Gurghiu si la 63 km de Tg Mures, statiunea balneara sezoniera Praid este reprezentata prin mina de sare comestibila, exploatata din timpuri stravechi.
Salina Praid este pe langa o atractie pentru turisti si o metoda de tratament balnear pentru cei care sufera de boli ale aparatului respirator.
Statiunea balneara Praid ofera si un strand amenajat, cu apa sarata, langa care se gasesc bai fierbinti, eficiente in tratarea reumatismului.
Baile sarate din statiunea balneara Praid actioneaza asupra intregului organism avand urmatoarele efecte: calmant, antiinflamatoriu, vasodilatator, sterilizator de piele si mucoase si cicatrizant.
Tratamentele balneare disponibile in statiunea Praid sunt indicate pentru cei care sufera de afectiuni respiratorii precum astmul, bronsite cronice, rinite cronice, sinuzite cronice, emfizem pulmonar si silicoze.
Statiunea Praid detine o serie de hoteluri si pensiuni moderne, printre care se numara si inedita Casa Piratilor Praid, care se intrec in oferte speciale de tratament balnear.
Printre principalale obiective turistice din statiunea balneara se numara Muzeul salinei, care este detine o gama larga de cristale de sare, instrumente si unelte folosite in exploatarea si transportul sarii si obiecte de arta populara.
Un important obiectiv turistic al statiunii Praid, sunt ruinele cetatii secuiesti Rabsonne, amplasate impozant pe un deal, ce impresioneaza turistii cu peisaje spectaculoase.