Hotel Coroana Moldovei

Luxosul hotel Coroana Moldovei situat in Slanic Moldova, este locul ideal pentru tratament balnear si relaxare.

Vezi detalii »
Hotel Dobru

Hotelul Dobru situat in statiunea balneara Slanic Moldova, ofera o varianta moderna de cazare si tratament.

Vezi detalii »
Vila Palas

Vila Palas este situata ideal in centrul statiunii balneare Slanic Moldova.

Vezi detalii »

Statiunea balneara Slanic Moldova este situata in judetul Bacau, la 28 de km de Onesti si dispune de o localizare privilegiata in mijlocul naturii, in Masivul Nemira.
Principala atractia a statiunii balneare Slanic Moldova o reprezinta izvoarele ce constituie o cale naturala de tratament pentru numeroase afectiuni, printre care se numara cele digestive, ale glandelor anexe, ale aparatului respirator, ale bolilor de nutritie si metabolism.
Existenta factorilor terapeutici naturali de cura, sunt un un criteriu definitoriu pentru turismul balnear din zona.
De-a lungul timpului, calitatea apelor minerale descoperite in Slanic Moldova a fost confirmata prin multitudinea de medalii obtinute la expozitiile internationale de la Paris, Viena sau Frankfurt.
Statiunea Slanic Moldova dispune de tratamente balneare benefice pentru afectiuni ale aparatului digestiv (gastrite cronice hipoacide, ulcere gastrice si duodenale, colite cronice), afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni hepatobiliare (diskinezie biliara, colecistite), afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare, afectiuni neurologice periferice, afectiuni post-traumatice, afectiuni endocrine, afectiuni ginecologice, afectiuni profesionale, nevroze astenice si afectiuni cardiovasculare.
Statiunea balneara Slanic Moldova beneficiaza de un climat de tranzitie,ce variaza intre climatul dealului si cel subalpin, cu veri racoroase si ierni blande.
Hotelierii intampina turistii an de an cu oferte speciale de tratament balnear si cazare.
La capitolul agrement, statiunea balneara Slanic Moldova dispune de un parc cochet in care simfonia pasarilor, susurul apei si multitudinea culorilor pastelate, creaza o adevarata oaza de verdeata, ideala pentru relaxare.
In Slanic Moldova, pasionatii de drumetii, au de ales intre cheile si cascada Slanicului, Mina Salina si zona izvoarelor minerale.