Hotel Alpin Vatra Dornei

Hotelul Aplin este amplasat ideal in statiunea balneara Vatra Dornei, la baza partiei Parc.

Vezi detalii »
Hotel Bradul Vatra Dornei

Hotel Bradul amplasat intr-o zona linistita, langa parcul statiunii, este o varinta accesibila de tratament balnear si cazare.

Vezi detalii »
Hotel Calimani

Hotelul Calimani situat in statiunea balneara Vatra Dornei este o varianta ideala pentru relaxare si tratament.

Vezi detalii »
Hotel Carol Vatra Dornei

Hotelul Carol este situat in statiunea balneara Vatra Dornei si ofera servicii si facilitati moderne, pentru vacante relaxante.

Vezi detalii »

Statiunea balneara Vatra Dornei, este situata in depresiunea Dornelor, la 112 km de Suceava si la 200 km de Cluj si fascineaza prin frumusete si prin abundenta apelor minerale.
Despre Vatra Dornei se poate spuna ca este o statiune balneara ideala atat pentru cei care doresc sa-si fortifice organismul prin ascensiuni montane sporturi de iarna cat sau tratamente balneare, cat si pentru cei care doresc sa se relaxeze.
Pentru refacerea sanatatii statiunea balneara Vatra Dornei ofera factori naturali de cura cum sunt: apele minerale carbogazoase (bicarbonatate, cu calciu, cu magneziu, usor feruginoase), namolul si turbele terapeutice din Poiana Stampei (pentru impachetari sau bai) si mofetele cu continut de CO2 (ideale pentru afectunile cardiovasculare).
Tratamentele balneare efectuate in Vatra Dornei sunt benefice pentru urmatoarele afectiuni: profilaxie, afectiuni ale aparatelor locomotorii, afectiuni ale aparatului cardiovascular, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ale aparatului digestiv, nevroze, anemii, diabet si afectiuni ginecologice. Aceste afectiuni beneficiaza de cura externa si de tratament balnear sub forma de bai carbogazoase, bai de plante medicinale, dusuri la care se adauga termoterapia, electroterapia si fototerapia si pulmoterapia.
Hotelurile din statiunea balneara Vatra Dornei isi intampina turistii cu oferte speciale de tratament balnear si cazare.
Principalele obiective turistice din Vatra Dornei sunt Muzeul de Stiintele Naturii si Cinegetica, rezevatia Sarului, Muzeul Etnografic, parcul orasului Vatra Dornei si partile de schi.
In Vatra Dornei, iubitorii de adrenalina pot opta pentru rafting, mountain biking, parapanta, agrement cu atv-ul si iarna schi.
Iubitorii de drumetii au la dispozitie o sumedenie de trasee montane spre Muntii Caliman si Muntii Rodnei.