Hotel Lotru

Hotelul Lotru amplasat in statiunea Voineasa, este o alegere accesibila pentru cei care doresc o vacanta relaxanta si tratament balnear.

Vezi detalii »

Statiunea balneara Voineasa este amplasata in Tara Lovistei, pe Valea Lotrului, la 80 km de Ramnicu Valcea si ofera turistilor care ii calca pragul un climat tonic, bogat in aerosoli, ideal pentru tratarea anemiilor secundare si neuro-asteniilor.
Prima atestare documentara a statiunii balneare Voineasa dateza din vremea lui Neagoe Basarab, in momentul in care a fost stabilita granita dintre Tara Romaneasca si Transilvania.
Baza de tratament balnear a statiunii este dotata cu aparatura moderna si ofera urmatorele proceduri: bai de plante, aerosoli si inhalatii, impachetari cu parafina, electroterapie, kinetoterapie si gimnastica de recuperare.
Tratamentele balneare realizate in statiunea Voineasa sunt ideale pentru tratarea nevrozei astenice, stari de debilitate, surmenaj fizic si intelectual, convalescente, rahitism si tulburari de crestere la copii, diverse forme de astm bronsic si bronsite cronice astmatiforme.
Proprietarii de pensiuni si hoteluri din Voineasa isi intampina oaspetii in fiecare an cu oferte accesibile de tratamen balnear si cazare.
Climatul intramontan al statiunii Voineasa ofera veri racoroase (temperatura medie a luni iulie este de 14°C) si ierni reci (temperatura media din ianuarie este de -7°C).
Intr-un cadru pitoresc si linistitor iubitorii de excursii pot descoperii frumuseti precum Muntii Lotrului, statiunea Obarsia Lotrului, rezervatia naturala Latorita si lacul de acumulare Vidra.