Pensiunea 2 Capitani

Pensiunea 2 Capitani amplasata intr-un pitoresc sat de pescari din Delta Dunarii, este o alegere perfecta pentru o vacanta inedita si pentru turismul ecologic rural.

Vezi detalii »
Pensiunea Aqua Villa

Situata spectaculos in satul Vulturul din Delta Dunarii, Pensiunea Aqua Villa detine o arhitectura tipica zonei si impresioneaza prin rafinament si calitate.

Vezi detalii »
Pensiunea Casa dintre Salci

Situata armonios in satul Uzlina, Delta Dunarii, Pensiunea Casa Dintre Salcii este o casa cocheta de vacanta, ideala pentru o vacanta ecologica.

Vezi detalii »
Pensiunea Delta Club

Pensiunea Delta Club situata intr-o oaza de liniste si relaxare din Delta Dunarii, ofera un cadru armonios si familiar, ideal pentru turismul ecologic.

Vezi detalii »
Pensiunea Dunarea Veche

Situata intr-o oaza de relaxare din Mila 23, Delta Dunarii, Pensiunea Dunarea Veche este o alegere ideala pentru turismul ecologic rural.

Vezi detalii »
Pensiunea Pescarusul

Pensiunea Pescarusul se gaseste intr-o oaza de liniste din Delta Dunarii si este o alegere perfecta pentru turismul ecologic rural.

Vezi detalii »
Pensiunea Pike

Pensiunea Pike situata in Crisan, Delta Dunarii pe spectaculosul brat Sulina, este considerata o alegere accesibila pentru turismul ecologic rural.

Vezi detalii »
Pensiunea Tado Letea

Pensiunea Tado Letea este "ascunsa" intr-un paradis salbatic din Delta Dunarii, si reprezinta o alegere perfecta pentru turismul ecologic rural.

Vezi detalii »
Pensiunea Tony

Cocheta si cu o arhitectura traditionala, Pensiunea Tony din Delta Dunarii este locul ideal pentru turismul ecologic rural.

Vezi detalii »
Safari Danube Delta

Safari Danube Delta o poarta rafinata catre spectaculoasa Delta Dunarii, este amplasat pe un teren arheologic cu bogate urme tracice.

Vezi detalii »

Dunarea creeaza de peste 10.000 de ani una dintre cele mai frumoase delte din Europa si poate
chiar din intreaga lume. Delta Dunarii, poate fi descrisa ca un adevarat paradis al naturii, situat la poarta Marii Negre, fiind cea mai mare intindere compacta de stuf din lume, unde poposesc si cuibaresc specii unice de pasari.
Delta Dunarii este singura delta din lume declarata rezervatie a biosferei, sub egida patrimoniului UNESCO.
Delta Dunarii, poate fi numita si raiul pescarilor, dispunand de peste 45 de specii de pesti, dar si paradisul celor care doresc sa studieze si sa pozeze zecile de specii de pasari.
Turismul ecologic rural, are o traditie veche in Delta Dunarii, multe familii de localnici gazduind si insotind vizitatorii in periplurile lor prin Delta. Acest tip de turism eologic rural reprezinta si un important potential pentru imbunatatirea veniturilor localnicilor din zona.
Proprietarii pensiunilor si resorturilor din Delta Dunar
ii isi asteapta oaspetii an de an cu oferte speciale de cazare si masa.
Un important obiectiv turistic din Delta Dunarii este Gura Portitei, situata spectaculos in locul de intalnire a trei mari paradisuri acvatice: Delta Dunarii, Marea Neagra si Lacul Razelm-Sinoe, facand din mica fasie de pamant, locul ideal atat pentru iubitorii naturii, cat si pentru amatorii de pescuit.
Oaspetii Deltei Dunarii pot degusta un bors de peste preparat magic sub o salcie plangatoare, seara pot servi o vodca insotita de cantece lipovenesti la un foc „spectaculos”, in timpul zilei pot prinde „monstrul„ la lingurita, sau pur si simplu pot vasli printre trestii cantatoare unde libertatea da frau liber imaginatiei.