Pensiunea Bunica Eugenia

Situata in centrul localitatii Sibiel, Pensiunea Bunica Eugenia detine o arhitectura autentica traditionala, unde aromele gradinii se impletesc armonios cu cele din bucataria gazdei.

Vezi detalii »
Pensiunea Casa Belvedere

Pensiunea Casa Belvedere amplasata in cocheta localitate Cisnadioara la cateva minute de Sibiu, este o alegere rafinata pentru vacantele ecologice.

Vezi detalii »
Pensiunea Casa cu Livada

Pensiunea Casa cu Livada amplasata in localitatea Saliste din Sibiu, este considerata o varianta accesibila pentru turismul ecologic rural.

Vezi detalii »
Pensiunea Casa Mosului

Situata spectaculos in localitatea Cartisoara din Sibiu, Pensiunea Casa Mosului isi intampina clientii cu ospitalitate si cu mancaruri traditionale.

Vezi detalii »
Pensiunea Cioran

Situata in localitatea Rasinari din Sibiu, Pensiunea Cioran impleteste cu succes elementele traditionale cu cele moderne, fiind ideala pentru turismul ecologic rural.

Vezi detalii »
Pensiunea Domnescu

Situata intr-o oaza de verdeata la poalele dealurilor din Saliste, Sibiu, Pensiunea Domnescu pastreaza traditiile zonei si gastronomia locala.

Vezi detalii »
Pensiunea Moara de Piatr

Pensiunea Moara de Piatra din Carta, Sibiu, se gaseste in locatia vechii mori a satului, intr-un peisaj mirific, fiind locul ideal pentru turismul ecologic rural

Vezi detalii »
Valea Verde Retreat

Amplasat intr-un colt de rai, nu departe de orasul medieval Sighisoara, Valea Verde Retreat reprezinta o alternativa rafinata de vacanta.

Vezi detalii »

Judetul Sibiu amplasat in podisul Transilvaniei, la nord de Carpatii Meridionali, este un melanj spectaculos de munti acoperiti de paduri de foioase si conifere, dealuri acoperite de livezi, campii, rauri, lacuri si nu in ultumul rand de asezari cochete sasesti.
Descoperirile arheologice din judetul Sibiu demonstreaza ca zona a fost locuita inca din paleolitic, ca dovada stau sapaturile de la Racovita unde s-a gasit un topor de silex.
Patrimoniu natural al judetului Sibiu este reprezentat de cele 6 rezervatii naturale de mare importanta stiintifica si turistica: Lacul fara Fund de la Ocna Sibiului, depozitele de calcar de la Cisnadioara si Turnu Rosu, rezervatia din Valea Sarba, lacurile Balea si Iezerele Cindrelului.
Vedeta judetului este superbul oras Sibiu, considerat cel mai important centru al populatiei germane din Transilvania. Sibiu este un oras plin de rafinament, istorie si arhitectura, care reuseste sa impresioneaza turistii de fiecare data prin farmecul sau medieval si prin arta gastronomica rafinata (un melanj de gusturi si stiluri).
Principalele obiective turistice din Sibiu sunt Muzeul Brukenthal (cel mai vechi muzeu din Romania) si Muzeul Astra (cel mai mare muzeu in aer liber din Europa).
Marginimea Sibiului, statiunea Paltinis, muntii Fagaras si satele sasesti din jur, contribuie intr-o mare masura la reputatia Sibiului de cea mai importanta destinatie turistica din Romania.
Turismul ecologic rural din Sibiu aduce in prim plan Marginimea Sibiului, Biertanul si localitatile de la baza muntelui Fagaras.
Impatimitii turismului ecologic rural pot lua parte la datinile si obiceiurile din batrani, ce se mai pastreaza si astazi in multe zone din judet. Pentru cei veniti pentru prima oara in aceste meleaguri de vis, traditiile devin adevarate spectacole de muzica, dans, port traditional si bucatarie locala.