Autocar Albena

Frumoasa statiune Albena este situata pe coasta Marii Negre, la 35 km nord de Varna si la 12 km de Balcic.

Vezi detalii »
Autocar Nisipurile de Aur

Statiunea Nisipurile de Aur se afla la 17 km nord-est de Varna si este un complex magnific de dealuri bogat impadurite, plaja cu nisip alb si mare lim

Vezi detalii »
Autocar Sunny Beach

Sunny Beach este o statiune balneara importanta de pe coasta Marii Negre din Bulgaria, situat la aproximativ 35 km nord de Burgas.

Vezi detalii »

Coasta bulgara a Marii Negre se bucura de o clima blanda si placuta. Litoralul bulgaresc are o lungime de 378 km si include mii de plaje frumoase si unice.
Coasta bulgara frumos spalata de Marea Neagra este o intindere minunata de plaje, mare calma, apa curata, nisipuri aurii, dune naturale, izvoare de ape minerale, sate de vacanta si locuri de campare.
Charterele cu autocarul se axeaza un principal pe statiunile Albena, Nisipurile de Aur si Sunny Beach
Temperatura medie a aerului in statiunile de pe litoral este de aproximativ 28 ° C si temperatura apei de 25 ° C.
Charterele cu autocarul pe litoralul bulgaresc sunt considerate cele mai accesibile din Europa, si in afara plajelor sale frumoase, apa limpede si vreme frumoasa, ofera si o mare varietate de atractii suplimentare, care se potrivesc fiecarui gust si fiecarei starea de spirit.
Coasta nordica a Bulgariei, atrage iubitorii de natura si turism ecologic. Ea are in principal maluri stancoase si doar cateva plaje si atrage persoanele tinere si cei, care prefera campingul si plimbarile in natura.
Bucataria bulgara se remarca pentru diversitatea si calitatea produselor lactate si nu in ultimul rand pentru varietatea de vinuri.