Arabella Beach

Arabella Beach este un hotel de 4 stele All Inclusive, amplasat elegant la malul marii, in partea de nord a statiunii Albena.

Vezi detalii »
Hotel Com

Hotelul Com este amplasat la 900 de m de plaja, intr-o zona ce abunda in vegetatie din statiunea Albena.

Vezi detalii »
Hotel Elitsa

Cu o arhitectura moderna si cu o amplasare perfecta pe malul marii Negre, Hotelul Elitsa este o alegere inspirata pentru o vacanta de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Gergana

Situat pe coasta Marii Negre din Albena, Hotelul Gergana creaza o atmosfera relaxanta pentru vacante perfecte.

Vezi detalii »
Kaliakra

Situat intr-o zona frumoasa de pe coasta Marii Negre, inconjurat de dealuri pitoresti, plaje de nisip si ape de cristal, "Kaliakra" creaza o atmosfera placuta.

Vezi detalii »
Hotel Kompas

Cu o amplasare perfecta langa parcul statiunii Albena si la 600 de metri de plaja, Hotelul Kompas este o alegere acesibila pentru o vacanta relaxanta cu familia.

Vezi detalii »
Laguna Beach

Hotelul Laguna Beach este amplasat in centrul statiunii Albena, pe malul marii si ofera oaspetilor sai servicii si facilitati moderne.

Vezi detalii »
Laguna Mare

Hotelul Laguna Mare este amplasat ideal in centrul unui frumos parc din Albena, la 100 m de plaja si ofera oaspetilor sai servicii si facilitati de prima clasa.

Vezi detalii »
Hotel Malibu

Situat la intrarea pe alea pietonala din Albena, Malibu este un hotel rafinat ce ofera servicii si facilitati de prima clasa.

Vezi detalii »
Hotel Ralitsa

Amplasat intr-o zona linistita o statiunii Albena, la 800m de plaja, Hotelul Ralitsa combina armonios arhitectura moderna cu serviciile de calitate.

Vezi detalii »

Statiunea Albena este situata pe coasta Marii Negre, la 35 km nord de Varna si la 12 km de Balcic. Frumoasa statiune se afla in imediata apropiere a rezervatiei naturale Baltata.
Statiunea Albena ofera aproximativ 15.000 de locuri de cazare in peste 40 de hoteluri de diferite categorii. Peisajul deosebit de pitoresc si plaja minunata permite turistilor sa-si petreaca o vacanta relaxanta.
Plaja din Albena are o lungime de 3,5 si pana la 150 m latime. Temperatura medie in timpul verii este 28 ° C, iar temperatura medie a apei de mare în timpul verii este de 25 ° C.
Pentru turistii activi statiunea dispune de sapte stadioane de fotbal, un teren de hochei, patru piscine interioare, terenuri de tenis acoperite si in aer liber, oportunitati de echitatie si sporturi de apa (ski nautic, surfing, si triatlon).
Charterul cu autocarul este cea mai comoda varianta de a calatori spre frumoasa statiune Albena.