Hotel Aurora

Hotelul Aurora este situat in centrul statiunii Sf. Constantin si Elena, la 8 km de Varna.

Vezi detalii »
Gladiola Star

Hotelul Gladiola Star este amplasat spectaculos la 100 de metri de plaja de nisip din Nisipurile de Aur.

Vezi detalii »
Grifid Arabella

Grifid Arabella situat pe coasta Marii Negre, in statiunea Nisipurile de Aur, este separat de plaja doar de o promenada animata.

Vezi detalii »
Grifid Vistamar

Situat chiar pe promenada din frumoasa statiune Nisipurile de Aur, Grifid Vistamar este un hotel cu atmosfera relaxanta, ideal pentru intreaga familie.

Vezi detalii »
HVD Viva Club

HVD Viva Club ofera o alternativa relaxanta de cazare, fiind situata privilegiat intr-o zona linistita la 800 de metri de plaja statiunii Nisipurile de Aur.

Vezi detalii »
Joya Park

Joya Park este situat la o distanta de 350 de metri de Marea Neagra, in cea mai frumoasa parte a statiunii Nisipurile de Aur.

Vezi detalii »
Hotel Madara

Hotelul Madara este situat intr-un parc frumos, la 350 m de plaja din Nisipurile de Aur, o statiune populara de pe coasta Marii Negre.

Vezi detalii »
Marina Grand Beach

Marina Grand Beach este un hotel de 5 stele situat intr-o frumoasa zona inverzita, in imediata vecinatate a plajei, in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur.

Vezi detalii »
Park Golden Beach
Tarif de la: 26 euro de persoana/noapte

Golden Beach situat in Nisipurile de Aur, la doar 200 m de plaja si la 19 km de Varna.

Vezi detalii »
Hotel Slavey
Tarif de la: 28 euro de persoana/noapte

Hotelul Slavey este situat in partea centrala a celebrei statiuni "Nisipurile de Aur", la numai 250 de m de plaja cu nisip fin.

Vezi detalii »

Statiunea Nisipurile de Aur se afla la 17 km nord-est de Varna si este un complex magnific de dealuri impadurite, plaja cu nisip alb si mare limpede.
Nisipurile de Aur (Golden Sands) este cea mai mare statiune de pe coasta de nord a Marii Negre, si zona renumita pentru cel mai fin nisip de pe coasta, ce abunda in arbori si arbusti.
Plaja statiunii este de aproape 4 km lungime si pana la 100 m latime. Temperatura medie a aerului in timpul verii este de 27-30 grade, iar temperatura apei este de 25-28 grade, pe tot parcursul sezonului de vara.
Nisipurile de Aur detine un numar impresionant de hoteluri de lux, restaurante, terenuri de sport, locuri de divertisment, piscine si bungalouri.
Charterele cu autocarul in Nisipurile de Aur se potrivesc atat turistilor veniti la relaxare cat si pentru amatorii de distractie si divertisment.