Autocar Halkidiki

Halkidiki este o alegere excelenta daca sunteti in cautarea unei plaje clasice grecesti, cu o atmosfera relaxanta.

Vezi detalii »
Autocar Riviera Olimpului

Riviera Olimpului este o superba linie de coasta continua de 70 km, la poalele Muntelui Olimp.

Vezi detalii »
Autocar Insula Thassos

Thassos este o insula renumita pentru plajele sale curate, ospitalitate, vin si mierea magnifica.

Vezi detalii »
Autocar Insula Zakynthos

Zakynthos sau Zante, este printre cele mai frumoase si populare insule din Marea Ionica.

Vezi detalii »
Autocar Insula Corfu

Situata in partea de nord-vest a tarii, insula Corfu are un sentiment cosmopolit, combinat cu un caracter traditional special.

Vezi detalii »

Grecia este o tara pitoreasca din sud-estul Europei ce abunda in peisaje frumoase, mitologie, comori antice, insule, muzica si dans.
Charterele cu autocarul de pe continentul Greciei ofera o multime de optiuni pentru o vacanta clasica mediteraneana, la un tarif accesibil.
Cufundata in istorie, Grecia continentala este presarata cu plaje uimitoare si statiuni incantatoare care ofera un caracter autentic si o senzatie bogata de traditie, o baza perfecta pentru o vacanta de neuitat.
Cultura fascinanta, coasta spectaculoasa, peninsula Peloponez, Porto Helio, Thassos, Zakynthos, Parga, Halkidiki, Corfu si Salonic, ofera o multitudine de variante pentru un sejur minunat in Grecia continentala. 
Bucataria greceasca ofera o gama incredibila de produse alimentare si bauturi, dovada a mii de ani de traditie si gatit. Fiecare masa greceasca este proaspata si imbietoare, si totodata o incursiune prin istoria Greciei.
Bucurati-va de o vacanta de vis in tara Zeilor Olimpului, bucurati-va de Grecia.