Aeolis Thassos Palace
Tarif de la: 195 euro de persoana/sejur

Aeolis Thassos Palace este un hotel nou de patru stele situat in sud-estul insulei Thassos, intr-un loc unic, numit "Astris".

Vezi detalii »
Alexandra Golden Boutique

Alexandra Golden Boutique este un hotel nou din Thassos, care combina arhitectura moderna cu estetica minimalista pentru vacante cat mai relaxante.

Vezi detalii »
Hotel Aeria
Tarif de la: 135 euro de persoana/sejur

Aeria este un cochet hotel de tip bungalow, amplasat in sudul insulei Thassos.

Vezi detalii »
Hotel Atrium

Mic si seducator, hotelul Atrium Thassos de 4 stele din satul Potos, ofera un stil autentic si contemporan.

Vezi detalii »
Hotel Calypso
Tarif de la: 98 euro de persoana/sejur

Amplasat avantajos la cateva minute de plaja din statiunea Skala Prinos, Hotelul Calypso este o alegere inspirata pentru sejururi de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Louloudis

Intr-o livada de maslini, din Pachis se afla Hotelul Louloudis de tip boutique ce ofera servicii si facilitati de lux.

Vezi detalii »
Philoxenia Inn
Tarif de la: 92 euro de persoana/sejur

Hotelul Philoxenia Inn este situat in orasul Thassos, capitala insulei, vizavi de Muzeul de Arheologie, aproape de Biserica si piata antica.

Vezi detalii »
Socrates Plaza

Aspectul modern si ospitalitatea traditionala greceasca au transformat hotelul Socrates Plaza in alegerea ideala pentru o vacanta perfecta.

Vezi detalii »

O insula cu plaje de cristal si verdeata luxurianta, Thassos este cea mai nordica insula a Marii Egee, foarte aproape de coasta de pe continent.
Thassos este o insula renumita pentru plajele sale curate, ospitalitate, vin si mierea magnifica. Istoria Thassos-ului te poarta in antichitate, cand era renumita pentru minele de aur si marmura. Chiar si astazi, se pot vedea multe din comorile sale arheologice, ceea ce transforma sejurul dumneavoastra, intr-o calatorie speciala.
Ideala pentru charterele cu autocarul, insula Thassos are plaje superbe, vederi spectaculoase si sate de munte cu arhitectura traditionala, cu case de piatra, strazi pavate si acoperisuri de gresie.
Peisajul din jur este ideal pentru drumetii, cu trasee minunate ce te poarta spre ruinele castelului si pesteri. Cele mai interesante obiective turistice din Thassos sunt Agora antica si Manastirea Arhanghelului Mihail, ce ofera o vedere uimitoare asupra Marii Egee.