Adams Beach
Tarif de la: 1.021 euro de persoana/sejur

Adams Beach Hotel este situat pe frumoasa plaja de nisip din golful Nissi si la cateva minute de centru staiunii Ayia Napa din Cipru.

Vezi detalii »
Hotel Cactus
Tarif de la: 446 euro de persoana/sejur

Daca sunteti de planificare o vacanta ideala in Larnaca, Hotelul Cactus ofera facilitati convenabile si servicii impecabile.

Vezi detalii »
Flamingo Beach
Tarif de la: 517 euro de persoana/sejur

Flamingo Beach este un hotel confortabil de trei stele, cu o atmosfera placuta, situat intre lacul de sare si Golful Larnaca.

Vezi detalii »
Four Seasons Limassol
Tarif de la: 1.533 euro de persoana/sejur

Hotelul Four Seasons deschis in 1993 este situat pe o superba plaja de nisip la 8 km de Limassol.

Vezi detalii »
Mediterranean Beach Limassol
Tarif de la: 744 euro de persoana/sejur

Hotelul Mediterranean Beach recent renovat este amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Limassol.

Vezi detalii »
Napa Plaza
Tarif de la: 648 euro de persoana/sejur

Hotel Napa Plaza situat la doar cateva minute de centrul faimoasei statiuni Ayia este conceput pentru a oferi vacante senzationale.

Vezi detalii »
Palm Beach Larnaca
Tarif de la: 828 euro de persoana/sejur

In mod ideal situat, aproape de aeroportul Larnaka si de centrul orasului, Hotelul Palm Beach, ofera cadrul perfect atat pentru afaceri cat si pentru relaxare.

Vezi detalii »
Sandy Beach
Tarif de la: 738 euro de persoana/sejur

Recent renovat, Hotelul Sandy Beach din Larnaca, este situat chiar pe plaja din Dhekelia cu vedere la Marea Mediterana.

Vezi detalii »
St. Raphael
Tarif de la: 1.181 euro de persoana/sejur

Situat pe coasta de sud a Ciprului la marginea orasului Limassol, pe una dintre cele mai mari plaje, Hotelul St. Raphael combina toate avantajele unei locatii inedite.

Vezi detalii »
Petrou Aparthotel
Tarif de la: 512 euro de persoana/sejur

Convenabil situat in inima orasului Larnaca, Petrou Aparthotel este format din 52 de apartamente self-catering.

Vezi detalii »

Cipru este o insula cu o varietate impresionanta de peisaje, care traieste in special din turism fiind totodata locul unde se presupune ca s-ar fi nascut, din spuma marii, cea mai frumoasa dintre zeite, Afrodita. De-a lungul coastei satucurile, plajele aurii paradisiace, muntii Troodos, palcurile de lamai si mandarini ce emana un parfum subtil si ruinele civilizatiei antice formeaza un peisaj senzational.
Charterele cu avionul "dezvaluie" o lume plina de frumusete si eleganta naturala, incepand de la neobositul Limassol si pana la fostul sat de pescari, Ayia Napa.
Paphos un frumos oras turistic cu lumini care nu se sting niciodata, cu interesante situri arheologice (printre ele numarandu-se si “casa lui Dionisos”) inconjurat de acri de istorie, chimen salbatic si capre care se catara pe coasta mediteraneana.
Larnaca cel mai vechi oras din Cipru, despre care legenda spune ca fost fondat de fiul cel mare al lui Noe, Khittim astazi una dintre cele mai atragatoare destinatii din Marea Mediterana, cu plaje ce au nisipuri aurii, palmieri inalti, diverse cluburi si baruri pentru iubitorii vietii de noapte.
Limassol al doilea oras al tarii, dupa Nicosia, gandit sa fie copia unui oras american cu vedere la mare. Foarte intins, are o strada principala care traverseaza toata localitatea, vesnic aglomerata, cu magazine, cafenele, restaurante, terase. In jurul vechiului port, dar si pe langa fostul cartier turcesc, veti gasi o zona comerciala cu taverne, buticuri si terase stilate.