Dubrovnik Palace
Tarif de la: 989 euro de persoana/sejur

Situat la cateva minute de orasul Dubrovnik, hotelul se afla pe frumoasa peninsula Lapad, langa padurea Petka, si se bucura de vederi spectaculoase asupra Insulele Elafite.

Vezi detalii »
Grand Hotel Park
Tarif de la: 714 euro de persoana/sejur

Grand Hotel Park este situat in centrul orasului Dubrovnik si dispune de un design exclusivist.

Vezi detalii »
Grand Villa Argentina
Tarif de la: 1.264 euro de persoana/sejur

Grand Villa Argentina este situata chiar langa renumitele ziduri din Dubrovnik si combina reusit eleganta, cu atentia deosebita la detalii.

Vezi detalii »
Iberostar Albatros
Tarif de la: 729 euro de persoana/sejur

Hotelul Iberostar Albatros este locul perfect pentru cei care cauta liniste si relaxare, fiind situat aproape de centrul orasului Cvatat, la cativa metri de malul marii.

Vezi detalii »
Iberostar Epidaurus
Tarif de la: 644 euro de persoana/sejur

Iberostar Epidaurus este un hotel all-inclusive situat in Cavtat, Croatia de Sud, proiectat special pentru familiile cu copii.

Vezi detalii »
Kompas
Tarif de la: 581 euro de persoana/sejur

Kompas este un elegant hotel de 3 stele situat in zona cea mai linistita a Dubrovnik-ului.

Vezi detalii »
More
Tarif de la: 979 euro de persoana/sejur

Exclusivistul Hotel More este situat ideal in Golful Lapad, una dintre cele mai frumoase locatii din zona Dubrovnik.

Vezi detalii »
Valamar Club
Tarif de la: 746 euro de persoana/sejur

Inconjurat de o gradina mediteraneana superba, Hotelul Valamar Club se afla pe malul peninsulei Babin Kuk la doar cateva minute distanta de magicul cartierul vechi din Dubrovnik.

Vezi detalii »
Valamar Lacroma
Tarif de la: 815 euro de persoana/sejur

Hotelul Valamar Lacroma este un melanj uimitor de armonie si arhitectura secolului 21, situat intr-un mediu natural superb, la doar 15 minute de orasul vechi din Dubrovnik.

Vezi detalii »
Valamar President
Tarif de la: 958 euro de persoana/sejur

Facilitatile variate si locatia uimitoare aproape de orasul vechi din Dubrovnik, fac din Hotelul Valamar Dubrovnik President, locul ideal de vacanta.

Vezi detalii »

Bogatia culturala si naturala a Croatiei puternic influentata de Imeriul Roman, Imperiul Austro-Ungar si cel Otoman este spectaculos ilustrata prin cele sase situri incluse in patrimoniul mondial si de cele opt parcuri nationale.
Charterul cu avionul se concentreaza cu precadere spre Dubrovnik, o destinatie turistica foarte cautata.
Gastronomia croata se distinge prin mancaruri precum carnea la gratar, jambonul afumat de Dalmatia, branza de capra si salamul condimentat cu ardei iute, fiind si un important producator de vinuri.
Orasul Dubrovnik cu o istorie tumultoasa de peste 1000 de ani, este un oras cochet si spectaculos. Centrul vechi aflat sub patrimoniu UNESCO din 1979, rasfata privirile a mii de turisti cu ale sale ziduri, piatete cu fantani arteziene, stradute inguste, buticuri cu produse trationale croate si cladiri elegante in stil gotic, baroc si renascentist.
Dubrovnik este ca o punte de legatura intre munte si plajele romantice, majoritatea de pietris, stancile abrupte ce strapung apele Mediteranei si imbietoarele restaurante si terase cu panorama spectaculoasa.
Pentru cei dornici de aventura, orasul, ca si multele insule din jur, ofera o mare varietate de activitati: scufundari, sailing intre insule, rafting, safari si plimbari calare.