Four Seasons Deluxe
Tarif de la: 1.461 euro de persoana/sejur

Hotelul Four Season Sharm El Sheikh este amplasat pe o plaja cu nisip fin, la 15 minute de centrul orasului.

Vezi detalii »
Hilton Sharm Dreams
Tarif de la: 877 euro de persoana/sejur

Hotelul Hilton Sharm Dreams este amplasat in sudul peninsulei Sinai, in Egipt, la 1 km de centrul orasului si la 12 km de la Sharm el-Sheikh International Airport.

Vezi detalii »
Hilton Waterfalls
Tarif de la: 716 euro de persoana/sejur

Situat pe malul Marii Rosii, cu o plaja privata si un centru de scufundari, Hilton Waterfalls este locul ideal pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hyatt Regency Sharn El Sheikh
Tarif de la: 828 lei de persoana/sejur

Amplasat pe marginea unei "oaze de apa", de 35 de hectare, la 10 minute de aeroport, Hotelul Hyatt Regency Sharm El Sheikh este imbratisat de peisajele spectaculoase ale Peninsulei Sinai.

Vezi detalii »
Melia Sharm
Tarif de la: 808 euro de persoana/sejur

Situat in Peninsula Sinai, in golful Montazah Ras Nasrany zona de-a lungul tarmului Marii Rosii si la doar 7 km de Sharm El Sheikh, Hotelul Melia Sharm ofera servicii si facilitati de prima clasa.

Vezi detalii »
Noria Resort
Tarif de la: 632 euro de persoana/sejur

Hotelul Noria este situat in centrul golfului Neama Bay din Sharm El Sheikh.

Vezi detalii »
Radisson Blu Resort Sharm
Tarif de la: 759 euro de persoana/sejur

Hotelul Radisson Blu este spectaculos „cocotat” pe varful de sud al Egiptului, in Peninsula Sinai, pe malul Marii Rosii.

Vezi detalii »
Savoy Sharm El Sheikh
Tarif de la: 653 euro de persoana/sejur

Hotelul Savoy este amplasat pe spectaculoasa plaja White Knight, de la Marea Rosie in peninsula Sinai, la 8 km de aeroport.

Vezi detalii »
Sierra Sharm El Sheikh
Tarif de la: 628 euro de persoana/sejur

Hotelul Sierra este situat in zona Ras Nosrani, la 15 km distanta de centrul statiunii.

Vezi detalii »
Stella di Mare Beach
Tarif de la: 723 euro de persoana/sejur

Hotel Stella Di Mare Beach Hotel & Spa este amplasat la marginea faimosul golf Naama, oferind vederi spectaculoase asupra terenului si a marii.

Vezi detalii »

Sharm  El Sheikh, cunoscut si ca Orasul Pacii, este un adevarat paradis turistic situat in partea de sud a peninsulei Sinai, in regiunea "Janub Sinacu". Spectaculoasa statiune a fost descoperita de scafandri, fiind un loc ideal atat pentru scufundari cat si pentru kitesurfing, snorkeling, windsurfing, schi nautic si jet ski.
Astazi Sharm El Sheikh a devenit una dintre cele mai exclusiviste statiuni din Egipt, hotelurile luxoase, cafenelele si restaurantele de pe faleza, decorate in stil oriental fiind adevarate oaze de relaxare pentru turistii veniti din toata lumea.
Din Sharm El Sheikh se pot organiza excursii in satele de beduini din desertul Sinai, sau pelerinaje spirituale spre varful Muntelui cu acelasi nume. In afara de atractia marii si a desertului, statiunea mai ofera si o bogata piata de atichitati, un bazar fermecator si nenumarate oportunitati de distractie.