Charter avion Insula Corfu

Insula Corfu este un rai turistic pentru cei ce doresc sa guste din viata greceasca in timpul unui sejur intr-una din Insulele Ionice.

Vezi detalii »
Charter avion Insula Creta

Creta, cea frumos scaldata de apele Mediteranei, este cea mai mare dintre toate insulele Greciei si totodata locul natal al lui Zeus, parintele tuturo

Vezi detalii »
Charter avion Insula Kos

Insula Kos a treia insula ca marime din arhipelagul Dodecanes din Marea Egee, a devenit in ultimii ani, una dintre cele mai populare insule grecesti.

Vezi detalii »
Charter avion Insula Mykonos

Mykonos este o adevarata comoara turistica, unde frumusetea naturala, istoria bogata, caracterul cosmopolit si atmosfera colorata locala, creaza vacan

Vezi detalii »
Charter avion Insula Rhodos

Insula Rhodos, mereu deschisa catre Europa si Africa, cu plajele si stancile sale salbatice, reprezinta o destinatie turistica de top.

Vezi detalii »
Charter avion Insula Santorini

Insula Santorini, aflata in sudul Marii Egee la 120 de mile marine de Creta, cu un numar impresionant de hoteluri, cafenele si taverne, atrage in fiec

Vezi detalii »
Charter avion Insula Zakynthos

Insula Zakynthos situata la sud de Kefalonia si la vest de Peloponez este considerata un paradis natural si o incantare pentru suflet si minte.

Vezi detalii »

In momentul in care cerul de azur se contopeste cu marea de smarald, iar istoria se impleteste atat de frumos cu mitologia, cu siguranta ai ajuns in Grecia.
Tara Elena cu radacini puternice in civilizatiile sale precursoare - miceniana si minoica, reprezinta un adevarat paradis al turismului cultural si de relaxare, oferind locuri spectaculoase, atat pe continent cat si pe sutele de insule.

Charterele cu avionul se indreapta in special spre fascinantul arhipelag grecesc ce ocupa o treime din suprafata de coasta, oferind un peisaj extrem de diversificat cu ape cristaline, plaje cu nisip fin ce se intind pe mai multi kilometri, golfuri protejate, dune, pesteri de coasta cu stanci abrupte si de culoare inchisa tipic celor cu sol vulcanic.
Bucataria Greciei are savoarea istoriei unuia dintre cele mai vechi popoare, fiind o combinatie reusita de ingrediente proaspete de sezon, filozofie, condimente si nelipsitul ulei de masline.