Hotel Apollon
Tarif de la: 549 euro de persoana/sejur

Hotel Apollon este situat la un 1 km distanta de Kos si la 180 metri de frumoasa plaja, Nea Alikarnassos.

Vezi detalii »
Blue Lagoon Resort
Tarif de la: 745 euro de persoana/sejur

Blue Lagoon este un complex recent construit, situat in Lambi, la 75 de metri de plaja de nisip, la 2 km de centrul orasului Kos, si la 1,5 km de zona de cumparaturi.

Vezi detalii »
Caravia Beach
Tarif de la: 628 euro de persoana/sejur

Situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Kos, in Marmari, Hotelul Caravia Beach ofera facilitati de clasa mondiala si o gama larga de servicii pentru agrement.

Vezi detalii »
Continental Palace
Tarif de la: 426 euro de persoana/sejur

Hotelul Continetal Palace este situat la doar 50 metri de plaja si de 1,5 min din centrul istoric al orasului.

Vezi detalii »
Diamond Deluxe

Hotel Diamond Deluxe, situat in insulele Dodecanese, pe insula Kos din Grecia, ofera un nou nivel de exclusivitate calatorului modern care cauta cel mai inalt nivel de lux.

Vezi detalii »
Kipriotis Village
Tarif de la: 556 euro de persoana/sejur

Kipriotis Village este destinatie ideala pentru vacantele cu familia, unde pe langa bai de soare in jurul uneia dintre piscinele in aer liber, va puteti bucurati de numeroase facilitati de petrecere a timpului liber.

Vezi detalii »
Marmari Beach

Hotelul Marmari Beach este situat pe coasta de nord a insulei, in statiunea Mastichari, la 10 km de aeroport.

Vezi detalii »
Natura Park Village

Hotelul Natura Park Village este un brand nou de 5 * stele, construit in stil traditional, cu materiale ecologice, in gradini spatioase si bine pastrate, chiar pe plaja cu pietris a zonei Psalidi, la doar 7 km de orasul Kos.

Vezi detalii »
Palazzo del Mare

Hotelul de lux Palazzo Del Mare, este situat in apropiere satului Marmari, la coasta de nord-vest a insulei Kos, la numai 50 m de plaja, la 15 km de aeroport si la 17 km distanta de centrul insulei Kos.

Vezi detalii »
Sensimar Michelangelo

Michelangelo Resort & Spa situat in Kos Agios Fokas pe 55 de acri de plaja, este unul dintre cele mai bune hoteluri din Kos.

Vezi detalii »

O destinatie deosebita, cu peisaje de o frumusete fara egal, insula Kos este a treia insula ca marime din arhipelagul Dodecanes din Marea Egee. Hipocrate, parintele medicinei, s-a nascut pe aceasta frumoasa insula, unde a si infiintat scoala sa de medicina.
Frumoasa insula Kos este binecuvantata cu o istorie bogata, situri arheologice, vile romane, palate renascentiste, peisaje magnifice, plaje incantatoare dar si cu localnici extrem de ospitalieri.
Fiecare coltisor din insula Kos este de o frumusete aparte, fie ca este vorba despre Tiganaki si Masticharin, Kefalos sau de satele tipic grecesti Zia, Pyli, Asfendiou (locuri ideale pentru a cumpara produse traditionale: mirodenii, vinuri, masline, ulei de masline, covoare tesute manual si broderii).
Bucataria locala din insula Kos este specializata in preparate din peste si fructe de mare (mai ales creveti) si deserturi pe baza de miere.