Harmony Boutique Hotel

Amplasat elegant in portul vechi din Mykonos, Harmony Boutique Hotel reprezinta un exemplu tipic de arhitectura populara locala.

Vezi detalii »
Aphrodite Beach
Tarif de la: 640 euro de persoana/sejur

Hotelul Aphrodite Beach din Mykonos, este amplasat ideal intr-una dintre cele mai faimoase plaje ale insulei, plaja Kalafatis.

Vezi detalii »
Cavo Tagoo
Tarif de la: 1.804 euro de persoana/sejur

Considerat cel mai bun hotel de lux din Mykonos, Hotelul Cavo Tagoo este situat ideal in inima orasului cu acelasi nume.

Vezi detalii »
Mykonian Mare

Mykonian Mare este un elegant hotel de tip boutique din Aghios Stefanos, Mykonos.

Vezi detalii »
Nissaki Boutique
Tarif de la: 991 euro de persoana/sejur

Locatia superba pe plaja Platis Gialos, cazarea de lux si serviciile personalizate, fac din hotelul Nissaki alegerea ideala pentru vacante.

Vezi detalii »
Pietra e Mare
Tarif de la: 1.045 euro de persoana/sejur

Amplasat perfect in pitorescul Kalo Livadi, la doar 12 km de orasul Mykonos, hotelul dispune de o frumoasa plaja cu vedere la apele de azur ale Marii Egee.

Vezi detalii »
Petinos Beach
Tarif de la: 705 euro de persoana/sejur

Hotelul Petinos Beach este amplasat pe plaja aurie din Platis Gialos si este spectaculos inconjurata de ape verzi si dealuri stancoase.

Vezi detalii »
Psarou Beach

Beach Psarou din Mykonos este un cochet hotel de 3 stele, construit cu un mare respect pentru arhitectura traditionala cicladica.

Vezi detalii »

Una dintre cele mai mici insule din arhipelagul Cicladelor, Mykonos este o adevarata comoara turistica, unde frumusetea naturala, istoria bogata, caracterul cosmopolit si atmosfera colorata locala, creaza vacante de neuitat. Peisajul insulei este o simfonie de stanci, arhitectura taraneasca alba si minunate plaje dantelate.
Potrivit mitologiei, Hercule, intr-una din cele douasprezece sarcini, i-a ucis pe uriasi si i-a aruncat in mare, unde s-au pietrificat si transformat in roci uriase, formand insula Mykonos.
Morile de vant din Mykonos, portul plin de culoare unde barcile de pescuit isi fac loc printre yahturile de lux, prezinta o imagine destul de diferita de majoritatea oraselor din insulele Marii Egee. Mykonos este chintesenta satului cicladic, un adevarat labirint de poteci inguste, incadrat de orbitoare cladiri albe.
Charterele cu avionul pe fascinanta insula Mykonos, imbina armonios stilul de viata vibrant, cu simplitatea imprejurimilor.
Mykonos este o destinatie turistica ideala pentru snorkeling, pescuit, vizionarea siturilor arheologice, jet-ski sau relaxare pe o plaja izolata. Mykonos este o adevarata regina a cluburilor, plajelor si petrecerilor!