Andronis Boutique Hotel

Construit pe marginea falezei, la 100 de metri de mare, Andronis Boutique Hotel ofera vederi magnifice asupra vulcanului Caldera.

Vezi detalii »
Cliff Side Suites

Printre casele mici, albe, cu terase si balcoane ce se oglindesc gratios in Marea Egee se evidentiaza magnificul complex de apartamente Cliff Side din Frostefani.

Vezi detalii »
Aegean Plaza

Amplasat la doar 30 de metri de plaja de nisip negru din Kamari, aproape de o promenada ce abunda in restaurante, cafenele, baruri si magazine, Hotelul Aegean Plaza imbina armonios luxul cu stilul de viata vibrant.

Vezi detalii »
Argo

Hotelul Argo este situat intr-un loc linistit, pe drumul spre Thira antica la doar 5-10 minute de mers de centrul plin de viata si de plaja bine cunoscuta din Kamari.

Vezi detalii »
Astro

Hotelul Astro este situat spectaculos in Kamari, una din statiunile turistice cele mai populare din Santorini, la 10 km de capitala insulei, Fira.

Vezi detalii »
Belvedere

Belvedere este un hotel cosmopolit care reuseste sa adune magia statiunii Fira oferind o panorama absolut superba atat asupra vulcanului Caldera, a apelor calme ale Marii Egee, cat si a cerului de un albastru infinit.

Vezi detalii »
El Greco

Hotelul El Greco este situat la cateva minute distanta de centrul magnificei capitalei, Fira, un loc vibrant plin de viata si de emotie.

Vezi detalii »
Reflexions Sea

Relexions Sea este un hotel traditional, rafinat, situat in inima statiunii Kamari, pe celebra plaja vulcanica neagra la 15 km de Fira si la 25 km de aeroport.

Vezi detalii »
Reflexions Volcano

Hotelul Reflexions Volcano situat langa biserica Sf. Ioan (AI Yannis) din Fira, este unul dintre cele mai fotografiate hoteluri din Grecia.

Vezi detalii »
Pantheon Villas

Complexul Pantheon Villas este situat in Imerovigli, una dintre cele mai faimoase locuri de pe insula datorita vederii panoramice asupra miosteriosului vulcan Caldera.

Vezi detalii »

Santorini, face parte din grupul insular Ciclade si este o superba insula vulcanica, stancoasa, nisipuri negre, case albe cu ferestre albastre (specific stilului cicladic) si nu in ultimul rand cu vegetatie si clima desertica.
Insula Santorini este celebra atat pentru asezarile sale pitoresti si fotogenice cu arhitectura traditionala, cocotate pe varfuri de stanca, stradutele inguste, siturile arheologice, magazinele si tavernele cu privire la mare, plajele sale de vis cu nisip negru cat si pentru spectaculoasele apusuri de soare fiind considerata una dintre cele cele mai faimoase destinatii de vacanta.
Un sejur in Santorini inseamna un adevarat rasfat al ochiului si sufletului.
Stancile abrupte inca mai "povestesc" despre cea mai mare catastrofa naturala ce a scuturat Mediterana, dar care a creat doua plaje faimoase in lume, Plaja Rosie si Plaja Neagra.