Castello Beach

Hotelul Castello Beach este situat in centrul satului Argassi si ofera cele mai bune servicii, pentru o vacanta de vis.

Vezi detalii »
Contessa
Tarif de la: 469 euro de persoana/sejur

Construit intr-o locatie linistita, la 300 de metri de mare, si la 4 km de orasul Zakynthos, Hotelul Contessa ofera o minunata o vedere la munte si la mare.

Vezi detalii »
Diana Palace
Tarif de la: 580 euro de persoana/sejur

Hotelul Diana Palace are o locatie superba, intr-una din cele mai spectaculoase si cosmopolite zone din Argassi, la numai 3 km de orasul Zakynthos si la 5 minute de mers pe jos de plaja.

Vezi detalii »
Eleon Grand Resort & Spa
Tarif de la: 639 euro de persoana/sejur

Amplasat ideal pe plaja din Tragaki, in partea de est a insulei Zante, hotelul Eleon Grand Resort & Spa ofera oaspetilor sai prilejul de a avea o vacanta unica.

Vezi detalii »
Filoxenia

Hotelul Filoxenia este situat in mod ideal la 4 km de orasul Zante, intr-un loc sat frumos si linistit la 20-30 de minute de mers pe jos de la plaja Tsilivi si de centrul statiunii.

Vezi detalii »
Lesante & Spa

Lesante Hotel & Spa si-a dobandit natorietatea prin personalul dedicat, serviciile impecabile, designul de lux si locatia divina.

Vezi detalii »
Mediterranean Beach
Tarif de la: 532 euro de persoana/sejur

Mediterranean Beach este un hotel luxos de 5 stele situat la plaja Laganas, in Zakynthos (de asemenea, cunoscut sub numele de Zante).

Vezi detalii »
Hotel  Plaza Palass 4* - Zakynthos - charter avion
Tarif de la: 415 euro de persoana/sejur

Hotelul Plaza Palass este situat in inima statiunii populare Tsilivi si la doar cateva minute de plaja Tsilivi premiata cu Blue Flag.

Vezi detalii »
Zante Park
Tarif de la: 425 euro de persoana/sejur

Hotelul Zante Park este situat la 300 de metri de cea mai frumoasa plaja din Marea Ionica, in golful Laganas, intr-o parte linistita a statiunii, inconjurat de gradini frumoase ofera un decor perfect de relaxare.

Vezi detalii »
Zante Royal Resort
Tarif de la: 587 euro de persoana/sejur

Zante Royal Resort este un hotel construit in stilul arhitectural ionic local, situat pe varful unui deal verde, cu vedere la faimosa plaja Mavratzis din zona frumoasa Vassilikos.

Vezi detalii »

Zakynthos sau Fiore di Levante, situata la sud de Kefalonia si la vest de Peloponez este considerata un paradis natural si o incantare pentru suflet si minte.
Zakynthos, insula cu o veche traditie si cultura elena, este destinatia ideala atat pentru cei care isi doresc o vacanta plina de distractii, cat si pentru cei care au visat la o oaza de liniste printre maslini, paduri de pin, nisip fin si ape turcoaz.
Insula Zakynthos este vestita atat pentru plajele sale nisipoase de o frumusete izbitoare (Vassilokos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi si Alykes) cat si pentru broastele testoase Caretta - Caretta, specie protejata de lege (simbol al insulei).
Atractia principala a insulei este Navagio, o intruchipare a raiului, unde se poate ajunge numai pe mare, grecii punand la dispozitie croaziere.
Va puteti delecta cu specialitatiile culinare locale pe care le puteti savura sunt lodotiri, tocana de ceapa, pui umplut sau iepure umplut, skordostoumbi melitzana, tsilipourlo, mandolato, nuga si seminte de susan caramelizate cu miere.