Bella Vista
Tarif de la: 340 euro de persoana/sejur

Bella Vista Hotel este un modern hotel de 4 stele la doar cateva minute distanta de Piata Bugibba, cu numeroasele sale magazine, baruri, cluburi si restaurante.

Vezi detalii »
Club Pergola
Tarif de la: 385 euro de persoana/sejur

Situat in pitorescul Mellieha, Hotelul Club Pergola ofera servicii personalizate si diverse facilitati de agrement la doar cateva minute de unele dintre cele mai populare plaje din Malta.

Vezi detalii »
Golden Tulip Vivaldi
Tarif de la: 530 euro de persoana/sejur

Hotelul Golden Tulip Vivaldi este splendid situat in golful St Julians, chiar la granita zonei de distractii ce abunda in Casinouri, magazine, restaurante si banci.

Vezi detalii »
Grand Excelsior
Tarif de la: 549 euro de persoana/sejur

Hotelul Grand Excelsior este situat ideal in capitala Valletta, unde se pot gasi muzee, comori de arta si arhitectura.

Vezi detalii »
Il Plazzin
Tarif de la: 325 euro de persoana/sejur

Hotelul Il Palazzin se distinge admirabil, printre alte hoteluri din clasa sa, fiind situat intr-o zona linistita si retrasa.

Vezi detalii »
Relax Inn
Tarif de la: 331 euro de persoana/sejur

Hotelul Relax Inn este situat in centrul statiunii Bugibba, la doar cateva minute de piata principala si la 30 minute de aeroport.

Vezi detalii »
InterContinantal  Malta
Tarif de la: 591 euro de persoana/sejur

InterContinental Malta va ofera un resort la malul apei, accesorizat cu plaja privata si o pozitie centrala in statiunea St Julian.

Vezi detalii »
Seabank Resort
Tarif de la: 604 euro de persoana/sejur

Resortul Seabank All-Inclusive este situat strategic in Melieha la doar cateva minute distanta de cele mai mari plaje din Malta.

Vezi detalii »
Seashells Resort at Suncrest
Tarif de la: 492 euro de persoana/sejur

Hotelul Seashells Suncrest este situat direct pe malul marii intr-un mediu relaxant, cu vedere la pitorescul golf Qawra.

Vezi detalii »
Solana
Tarif de la: 397 euro de persoana/sejur

Hotelul Solana este un hotel modern situat in inima unui sat maltez tipic mediteranean, Mellieha.

Vezi detalii »

Destinatia turistica Malta, frumoasa "insula de miere" situata in mijlocul Mediteranei, isi intampina turistii intr-o atmosfera medievala oferind obiective turistice fascinante, peisaje de vis, barcute de pescuit multicolore, gastronomie deosebita si plaje salbatice.
Cu o istorie ce cumuleaza peste 7.000 de ani de existenta, Insulele Malteze pun la dispozitie o bogata mostenire culturala si istorica. Cum intreg arhipelagul maltez este scaldat in valurile Mediteranei, maltezii au reusit sa transforme insulele in destinatii turistice. Astfel, orice vestigiu, piatra sau templu a devenit obiectiv touristic. Cei care doresc o vacanta relaxanta, pot alege cu incredere chartere-le cu avionul spre Malta.
Plajele din destinatia de vacanta Malta sunt ideale pentru relaxare, iar apa clara si racoroasa te imbie la o baie prelungita.