Avala Resort  & Villas
Tarif de la: 628 euro de persoana/sejur

Hotelul Avala Resort and Villas este situat in Budva, un orasel primitor si cochet, cu o arhitectura specific mediteraneeana.

Vezi detalii »
Azimut
Tarif de la: 716 euro de persoana/sejur

Situat in partea cea mai atractiva a litoralului din Muntenegru, Hotelul Azimut este un hotel de lux, construit in armonie cu spiritul cultural din Sveti Stefan.

Vezi detalii »
Blue Star Budva
Tarif de la: 628 euro de persoana/sejur

Blue Star este un mic hotel boutique situat in inima staiunii Budva.

Vezi detalii »
Iberostar Bellevue
Tarif de la: 887 euro de persoana/sejur

Hotelul Iberostar Bellevue situat in orasul Budva, chiar pe plaja, inconjurat de copaci si gradini este o alegere perfecta de vacanta atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.

Vezi detalii »
Mediteran
Tarif de la: 663 euro de persoana/sejur

Hotelul Mediteran este situat in atractiva statiune Becici, la numai 2 km de Budva si la 5 km de Sf. Stefan.

Vezi detalii »
Montenegro Beach Resort
Tarif de la: 706 euro de persoana/sejur

Hotelul Montenegro Beach Resort situat in statiunea Becici, intr-un golf pitoresc cu ape curate, inconjurat de o padure de conifere si munti.

Vezi detalii »
Queen of Montenegro
Tarif de la: 768 euro de persoana/sejur

Hotelul Queen of Montenegro este situat intr-un peisaj pitoresc mediteranean din Becici, pe un deal cu vedere frumoasa la Marea Adriatica.

Vezi detalii »
Romanov
Tarif de la: 716 euro de persoana/sejur

Hotelul Romanov este situat in regiunea cea mai luxoasa de pe coasta Muntenegrului, in zona de Sveti Stefan, la 80 de metri de plaja.

Vezi detalii »
Splendid Muntenegru
Tarif de la: 928 euro de persoana/sejur

Amplasat in statiunea Becici pe malul marii Mediterane, Hotelul Splendid ofera un melanj rafinat de frumuseti naturale si confort.

Vezi detalii »
Tara Muntenegru
Tarif de la: 656 euro de persoana/sejur

Hotelul Tara este amplasat ideal pe faimoasa plaja Becici la numai 2 km de orasul Budva.

Vezi detalii »

Situat pe coasta Adriaticii, Muntenegru este o tara impresionanta unde muntii cu paduri de pin strajuiesc apa marii si unde plajele imbietoare, lacurile idilice, orasele medievale si vestigiile antice, formeaza un peisaj idilic.
Muntenegru este o alegere excelenta atat pentru iubitorii naturii salbatice cat si pentru cei veniti in cautarea istoriei, culturii si traditiei.
Litoralul fascineaza prin popularele statiuni recunoscute in plan international situate in orasele Herceg Novi, Budva, Becici, Petrovac, perfecte pentru yachting, scufundari, excursii, ciclism, pescuit pe mare, alpinism si multe altele.

Budva
Budva una dintre cele mai vechi asezari de pe coasta Marii Adriatice, faimoasa pentru plajele sale nisipoase si vivacitate, este considerata in prezent una dintre cele mai importante destinatii turistice muntenegrene.

Becici
Becici este facut pentru cei ce cauta o vacanta activa plina de distractie si bai in mare de neuitat. Schiul nautic, inotul, dar si relaxarea la terasele cafenelelor si restaurantelor sunt cateva dintre atractiile pretuite de turistii care merg in Becici.

Sveti Stefan
Vechiul sat pescaresc este de mai bine de 40 de ani o statiune de prima clasa, preferata de turistii din toata lumea. Farmecul unic al statiunii este dat istm spectaculos ce leaga tarmul stancos pe care este construit orasul, de nisipul rosiatic de pe plajele din apropiere.

Herceg Novi
Golful Kotor din Muntenegru, pe care orasul Herceg Novi este situat, este considerat unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume. Orasul este recunoscut pentru frumusetea si abundenta arborilor si a numeroaselor scari.

Kotor
Frumosul oras Kotor este situat pe malul golfului cu acelasi nume, in sud-vestul Muntenegrului.
Incepand cu 1979, face parte din patrimoniul cultural UNESCO si este cea mai mare asezare urbana medievala din Muntenegru. Cladirile vechi cu o arhitectura de influenta venetiana, sunt atractiile principale ale coastei muntenegrene.