Cascais Miragem
Tarif de la: 808 euro de persoana/sejur

Hotelul Cascais Miragem, este situat pe coasta Estorilului, pe plaja in fata Oceanului Atlantic, la numai 25 minute de aeroportul international din Lisabona.

Vezi detalii »
Estoril Eden
Tarif de la: 681 euro de persoana/sejur

Estoril Eden este un hotel modern, situat pe frumoasa coasta a Estorilului, nu departe de orasul Ciudat de Sintra.

Vezi detalii »
Onyria Marinha & Thalasso
Tarif de la: 1.007 euro de persoana/sejur

Hotelul Onyria Marinha & Thalasso este amplasat ideal in Quinta da Marinha, Cascais, la numai 20 minute de Lisabona, unul dintre cele mai emblematice locuri de pe coasta portugheza.

Vezi detalii »
Pestana Cascais
Tarif de la: 689 euro de persoana/sejur

Hotelul Pestana Cascais este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Cascais, fiind o alegere excelenta, atat pentru vacante, calatorii de agrement cat si pentru afaceri.

Vezi detalii »
Praia Mar
Tarif de la: 525 euro de persoana/sejur

Hotelul Praia Mar din Carcavelos este amplasat spectaculos pe cea mai lunga plaja de pe Coasta Estoril.

Vezi detalii »
Quinta da Marinha
Tarif de la: 898 euro de persoana/sejur

Intre oras si natura, intre plaja si munte, Hotel Quinta da Marinha din Cascais, este locul ideal pentru a simti ca toate dorintele devin realitate.

Vezi detalii »
Riviera Carcavelos
Tarif de la: 656 euro de persoana/sejur

Hotelul Riviera este situat intr-o zona privilegiata, foarte aproape de plaja Carcavelos.

Vezi detalii »
Sana Classic Estoril
Tarif de la: 573 euro de persoana/sejur

Situat la doar 20 km de Lisabona, cu o vedere frumoasa la mare si la Golful Cascais, Sana Estoril este un hotel rafinat de 3 stele.

Vezi detalii »
Vila Gale Cascais
Tarif de la: 689 euro de persoana/sejur

Hotel Vila Gale Cascais este situat gratios pe malul marii la cativa metri de renumitul Cascais Marina si la 5 minute de centrul orasului.

Vezi detalii »
Vila Gale Estoril
Tarif de la: 653 euro de persoana/sejur

Hotel Vila Gale Estoril este situat in Linha, la doua minute de la mare, in apropiere de Cazinoul din Estoril.

Vezi detalii »

Portugalia, situata in Peninsula Iberica, este o frumoasa tara a navigatorilor, unde istoria si-a pus amprenta asupra culturii, arhitecturii si a artei.
Cerul albastru, golfurile minunate cu tarmuri insorite, culorile stralucitoare, padurile de stejari, plantatiile de maslini, vitele de vie si castelele sunt doar cateva din atractiile turistice ale Portugaliei.
Charterele cu avionul se concentreaza pe riviera portugheza, o regiune ce merita sa fie luata in calcul de cei care isi doresc o vacanta spectaculoasa. Aici statiunile celebre precum Estoril, Cascais sau Oeiras, situate pe tarmul Atlanticului, ori poate Figueira de Foz sau Viana do Castelor ofera turistilor pe langa confort, plaje largi, marginite de arbusti acaccia, eucalipti si palmieri.
Pentru cei care vor destinatii mult mai apropiate de stilul mediteraneean, locul potrivit este Algarve.
Arta culinara portugheza este variata si deosebita, cu numeroase specialitati regionale care au aparut din traditii si ingrediente locale. In buna parte mancarurile portugheze sunt foarte condimentate, mirodeniile si aromele fiind aduse in trecut de catre exploratori.