Charter avion Costa Brava

Un sejur in Costa Brava ofera refugiul perfect pentru cei in cautare de locuri pitoresti si plaje frumoase.

Vezi detalii »
Charter avion Costa del Sol

Coasta de sud a Spaniei, cunoscuta sub numele de Costa del Sol, este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa.

Vezi detalii »
Charter avion Costa Dorada

Costa Dorada (Daurada in catalana), se intinde pe o suprafata de 6283 km patrati si are 10 judete si 183 de municipii.

Vezi detalii »
Charter avion Mallorca

Insula Mallorca este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa, datorita varietatii uimitoare de peisajele, climatului cald mediter

Vezi detalii »
Charter avion Tenerife

Tenerife este o insula vulcanica, sculptata si modelata de-a lungul timpului de mai multe eruptii, ultimele fiind in secolul al 20-lea.

Vezi detalii »

Spania, este o tara fascinanta ce ofera un amestec interesant de traditii si influente, de la cele latine si iberice, la universul islamic maur, o lume ireala de minoritati si legende.
O tara bogata in locuri si obiceiuri fascinante este o destinatie turistica ideala, plina de curiozitati si traditii greu de ignorant.
Charterele cu avionul te poarta spre o destinatie perfecta de vacanta, unde peisajele multiforme si diverse ofera turistilor toate posibilitatile de a se bucura de activitati recreative.
Coasta spaniola cuprinde Costa Brava, Costa Daurada si Costa del Maresme, (populare printre turistii spanioli si francezi), Costa Calida, Costa del Azahar, Costa Valencia si Costa Blanca (foarte populara printre turistii britanicisi germani) Costa de Almeria, Costa Tropical, Costa del Sol si Costa de la Luz.
Spania detine si doua arhipelaguri; Insulele Canare, insule vulcanice, situate in Oceanul Atlantic, si Insulele Baleare – situate in Marea Mediterana.
Istoria bogata a Spaniei, si influentele culturale au dus la nasterea unei bucatari unice cu mii de retete si arome. Radacinile ei sunt mediteraneene iar pestele si fructele de mare sunt ingrediente de baza.