Aquamarina Hotel 3* - Costa del Sol - charter avion Malaga
Tarif de la: 514 euro de persoana/sejur

Hotelul Aquamarina este situat in Bajondillo, la doar 150 de metri de plaja si de centrul statiunii Torremolinos.

Vezi detalii »
Hotel Bali
Tarif de la: 528 euro de persoana/sejur

Hotelul Bali este situat in Benalmadena-Costa, la numai 250 de metri de plaja, foarte aproape de faimosul Puerto Marina si de parcul de distractii Tivoli.

Vezi detalii »
Hotel Calamijas
Tarif de la: 579 euro de persoana/sejur

Hotelul Calamijas este situat la 500 m de plaja, este un resort inovator, care combina profesionalismul cu facilitati si servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »
Ms Fuente Las Piedras
Tarif de la: 726 euro de persoana/sejur

Hotelul MS Fuente Las Piedras este un modern hotel de 4 stele, situat intr-un cadru natural si relaxat, la o numai o ora de aeroportul Malaga.

Vezi detalii »
Gran Cervantes
Tarif de la: 610 euro de persoana/sejur

Hotelul Cervantes recent renovat, este situat apropape de plaja, in centrul orasului Torremolinos.

Vezi detalii »
Pez Espada
Tarif de la: 654 euro de persoana/sejur

Hotelul Pez Espada este considerat unul dintre cele mai populare hoteluri din Costa del Sol si ofera combinatia perfecta intre o atmosfera relaxanta si servicii personalizate.

Vezi detalii »
MS Maestranza
Tarif de la: 679 euro de persoana/sejur

MS Maestranza este situat in Malagueta, o zona privilegiata, la 100 metri de plaja si la 5 minute de Muzeul Picasso.

Vezi detalii »
Sunset Beach Club
Tarif de la: 606 euro de persoana/sejur

Sunset Beach Club este un hotel de patru stele, situat pe malul marii in Benalmadena pe Costa del Sol, la 20 de minute de aeroportul Malaga.

Vezi detalii »

Coasta de sud a Spaniei, cunoscuta sub numele de Costa del Sol, este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa.
Costa del Sol se intinde pe 300 de kilometri, de la Stramtoarea Gibraltar pana la est de provincia Granada, unde se invecineaza cu Costa Tropical.
Costa de Sol este renumita pentru sutele de plaje cu nisip fin, golfurile linistite, oazele ascunse, cluburile populate de celebritati si oameni frumosi din intreaga lume.
Intr-o vacanta in Costa Del Sol nu trebuie ratat orasul Malaga, care s-a reinventat in ultimii ani, ca un centru cultural si gastronomic, ce se bucura de o oferta de neegalat de muzee (inclusiv Muzeul Picasso), baruri tapas si restaurante de top.
Intr-un sejur pe frumoasa coasta, turistii pot face drumetii, speologie, inot in salbatice, calarie si nenumarate alte activitati aventuroase. Pentru o iesirie mai putin obositoare, satele pitoresti din regiunea Axarquia isi intampina turistii cu produse locale.
Pentru iubitorii de distractii si ”agitatie” Marbella si Puerto Banus sunt cele mai indicate statiuni de
vacanta din Costa Del Sol.
Bucataria andaluza, este fara indoiala, una dintre cele mai iconice bucatarii din Spania, unde faimoasele tapas, sunt la ele acasa.