Barcelo Pueblo Park
Tarif de la: 880 euro de persoana/sejur

Barcelo Pueblo Park este situat chiar in centrul statiunii Playa de Palma, la numai 200 m de plaja, intr-un loc ideal pentru a va bucura de o vacanta linistita.

Vezi detalii »
Hotel Capri
Tarif de la: 595 euro de persoana/sejur

Hotelul Capri situat pe promenada de pe malul marii in Puerto de Pollensa, la nord de Mallorca este un hotel de 3 stele superior ce detine un aer rafinat, mediteranean.

Vezi detalii »
Dorint Royal Golf & Spa
Tarif de la: 1.180 euro de persoana/sejur

Dorint Royal Golf & Spa situat pe superba coasta Camp de Mar langa Portul Andratx, este un hotel de lux inconjurat de verdeata renumit pentru terenul sau de golf.

Vezi detalii »
Grand Palace de Muro
Tarif de la: 763 euro de persoana/sejur

Hotelul Grand Palace de Muro situat in Playa de Muro, Mallorca, este un complex modern, dedicat familiilor si cuplurilor.

Vezi detalii »
Garden Holiday
Tarif de la: 527 euro de persoana/sejur

Garden Holiday este un hotel confortabil exclusiv pentru adulti, situat intr-o zona linistita in Playa de Muro, in apropiere de Parcul Natural S'Albufera si la numai 750 de metri de plaja.

Vezi detalii »
Nixe Palace
Tarif de la: 1.249 euro de persoana/sejur

Hotel Nixe Palace este situat pe plaja, foarte aproape de inima orasului Palma, cat si de centrul cultural, comercial si maritim al orasului.

Vezi detalii »
Playa Golf
Tarif de la: 907 euro de persoana/sejur

Hotel Playa Golf situat in Playa de Palma, Mallorca, ofera clientilor sai toate serviciile necesare pentru a face sederea lor cat mai placut.

Vezi detalii »
Port Adriano Marina Golf & Spa
Tarif de la: 1.192 euro de persoana/sejur

Port Adriano Marina Golf & Spa situat intr-un port de pe o plaja de nisip fin este un spectaculos hotel de 5 stele din Mallorca dedicat adultilor.

Vezi detalii »
Torre Azul & Spa
Tarif de la: 603 euro de persoana/sejur

Hotelul Torre Azul & Spa de 4 stele este situat in zona Arenal, in municipiul Llucmajor la 350 de metri de plaja din Palma, Arenal Yacht Club si Agualand Park.

Vezi detalii »
Visit Hotel Alexandra
Tarif de la: 568 euro de persoana/sejur

Visit Hotel Alexandra este situat malul marii, la 2 km de aeroport si ofera vederi spectaculoase asupra Mediteranei.

Vezi detalii »

Insula Mallorca este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa, datorita varietatii uimitoare de peisajele, climatului cald mediteranean, ospitalitatii insularilor, patrimoniului sau cultural bogat si gamei largi de preparate culinare.
Activitatea turistica se limiteaza la coltul de sud-est, lasand restul insulei in mare parte virgina.
Cu plaje tropicale, invidiate de restul Europei, Mallorca este una dintre cele mai fierbinti destinatii de vacanta din Europa!
Insula are un peisaj extrem de variat, cu munti inalti, impaduriti in partea de nord (Sierra de Tramuntana) sii campii agricole in centru.
Odata ajunsi pe aceasta frumoasa insula tropicala, veti descoperi o sumedenie de lucruri interesante si distractive.
Coasta din Mallorca este un loc perfect pentru scuba diving, precum si snorkelling (exista zeci de instructori nerebdatori sa va ajute sa descoperiti lumea du sub valuri).
Luati-va crema de soare, dictionarul spaniol si spiritul de aventura si suiti-va in primul charter spre magica Mallorca.