Abama Golf & Spa
Tarif de la: 1.543 euro de persoana/sejur

Abama Golf & Spa Resort este un hotel rafinat, ascuns in Guia de Isora, o zona linistita a insulei Tenerife.

Vezi detalii »
Catalonia Oro Negro
Tarif de la: 873 euro de persoana/sejur

Hotelul Catalonia Oro Negro este situat in Playa de las Americas, la doar cateva minute de centrul statiunii.

Vezi detalii »
El Medano
Tarif de la: 774 euro de persoana/sejur

Statiunea El Medano este faimosa pentru windsurfing, multe competitii internationale si nationale fiind organizate pe celebrele plaje.

Vezi detalii »
Gran Bahia del Duque Resort & Spa
Tarif de la: 1.674 euro de persoana/sejur

Hotelul Gran Bahia del Duque Resort & Spa este un complex rezidential de lux, inspirat din cultura Insulele Canare si reflecta influente coloniale atat in arhitectura cat si in uniformele pentru personal.

Vezi detalii »
Gran Melia Palacio de Isora
Tarif de la: 1.496 euro de persoana/sejur

Hotelul Gran Melia Palacio de Isora ofera oaspetilor sai momente magice si peisaje uimitoare. Gran Melia Palacio combina frumusetea naturala din Tenerife cu serviciile de lux.

Vezi detalii »
Iberostar El Mirador
Tarif de la: 1.337 euro de persoana/sejur

El Mirador situat in Costa Adeje, vizavi de faimoasa plaja Playa del Duque, este un hotel de tip boutique, ce apartine lantului Iberostar Grand Collection.

Vezi detalii »
Jardin Tropical
Tarif de la: 1.132 euro de persoana/sejur

Hotelul Jardin Tropical situat pe Coasta de Adeje, in partea de sud a insulei Tenerife, ofera clientilor sai un paradis de verdeata si de lumina, pentru vacante relaxante.

Vezi detalii »
Palia Don Pedro
Tarif de la: 774 euro de persoana/sejur

Hotelul Palia Don Pedro se afla in sud-estul insulei Tenerife, pe Costa del Silencio, la 12 km distanta de statiunea Playa de las Americas.

Vezi detalii »
Regency Country Club
Tarif de la: 944 euro de persoana/sejur

Regency Country Club este un hotel exclusivist din Tenerife, ce se bucura de o locatie privilegiata, in zona rezidentiala Chayofa.

Vezi detalii »
Sheraton La Caleta Resort & Spa
Tarif de la: 1.189 euro de persoana/sejur

Hotelul Sheraton La Caleta Resort & Spa situat pe malul marii in Costa Adeje, ofera turistilor vederi fantastice asupra Oceanului Atlantic.

Vezi detalii »

Tenerife este o frumoasa insula vulcanica, sculptata de-a lungul timpului de mai multe eruptii, ultimele avand loc in secolul 20.
Inca de pe vremea cand un medic sumbru sugera unei paciente ca „tot ce are nevoie este o doza de soare", si o trimite in Tenerife, insula a explodat pe scena turismului la nivel mondial ca una dintre cele mai populare destinatii de pe planeta.
Cea mai mare dintre Insulele Canare, Tenerife se afla in Oceanul Atlantic, in largul coastei Africii de Nord si se bucura permanent de razele soarelui.
In prezent, aceasta insula a „soarelui” este cunoscuta ca o destinatie chic cu plaje fine, hoteluri de lux, restaurante, trasee montane fabuloase, peisaje mirifice, terenuri de golf si o scena culturala infloritoare.
Construite pe foste plantatii de banane, principalele statiuni din sudul insulei Tenerife sunt Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje. Pe costa de vest Los Gigantes este un adevarat paradis turistic, iar in partea de nord Puerto de la Cruz detine toate drepturile ca statiune principala. Principala vedeta din Tenerife, Santa Cruz este casa unuia dintre cele mai mari carnavaluri din lume si sufletul intregii insule.
Una dintre bucuriile unei calatorii este incercarea de noi preparate culinare, din acest motiv bucataria insulelor Canare tinde spre mancaruri simple din carne si peste la gratar cu arrugadas papas (cartofi) si legume.