Golden Tulip Mahdia Palace
Tarif de la: 389 euro de persoana/sejur

Situat in inima zonei turistice Mahdia, alaturi de o mare turcoaz si o plaja de nisip, Hotelul Mahdia Palace ofera pe langa confort si stil, un sentiment de bine oaspetilor sai.

Vezi detalii »
Hasdrubal Thalassa Yasmine Hammamet
Tarif de la: 619 euro de persoana/sejur

Situat in Hammamet, de-a lungul unei plaje frumoase de nisip, Hotelul Hasdrubal Yasmine este un loc magnific de vacanta.

Vezi detalii »
LTI Mahdia Beach
Tarif de la: 429 euro de persoana/sejur

Hotelul Lti Mahdia Beach este situat in zona turistica din Mahdia, pe o plaja cu nisip fin.

Vezi detalii »
Marabout Sousse
Tarif de la: 249 euro de persoana/sejur

Hotelul Marabout este situat in Sousse, la aproximativ un kilometru de centrul orasului, pe o plaja frumoasa de nisip.

Vezi detalii »
Marhaba Beach
Tarif de la: 379 euro de persoana/sejur

Hotelul Marhaba Beach dispune de o locatie excelenta, in centrul statiunii Sousse.

Vezi detalii »
Movenpick Resort & Marine Spa Sousse
Tarif de la: 559 euro de persoana/sejur

Situat la orizontul celui mai plin de viata oras din Tunisia, Sousse, Hotelul Movenpick Resort & Spa Marine este un refugiu rafinat.

Vezi detalii »
Riadh Palms Sousse
Tarif de la: 319 euro de persoana/sejur

Amplasat in inima statiunii Sousse, Hotelul Riadh Palms este locul ideal de vacanta.

Vezi detalii »
Riu Palace Hammamet Marhaba
Tarif de la: 689 euro de persoana/sejur

Luxosul hotel Riu Palace Hammamet Marhaba este situat in Hammamet, Tunisia si ofera tot confortul pentru o sedere cat mai placuta.

Vezi detalii »
Soviva Resort
Tarif de la: 339 euro de persoana/sejur

Hotelul Soviva situat in frumoasa regiune El Kantaoui, este recomandat atat familiilor cu copii cat si iubitorilor de sporturi acvatice.

Vezi detalii »
Vincci Taj Sultan Hammamet
Tarif de la: 439 euro de persoana/sejur

Hotelul Vincci Taj Sultan situat in Hammamet, pe o suprafata de 40.000 de m2 de gradini superbe, este cea mai buna alegere pentru o vacanta de 5 stele.

Vezi detalii »

Tunisia este o bijuterie mediteraneana cu parfum oriental, ce detine peste 750 de mile de plaje locuite din cele mai vechi timpuri, urme de locuire preistorica fiind gasite in zona litoralului inca de acum 1.500.000 de ani. Multitudinea de produse oferite de solul fertil si de apele marii au facut ca aici sa infloreasca rapid civilizatii puternice.
Desertul Sahara si litoralul tunisian sunt fara indoiala cea mai mare atractie turistica, Tunisia atragand in fiecare an cei mai multi turisti dintre toate tarile Africii.
Charterele de vara spre Tunisia te conduc spre o oaza de liniste pe frumosul tarm de sud al Mediteranei.
Tunisia nu este doar o desfatare o ochiului, ci si a papilelor gustative, bucataria tunisiana fiind un amestec de influente culinare preluate de la popoarele care si-au pus amprenta asupra culturii. 

Sahara
O luma magica cu oaze, asezari berbere, munti arizi si dune gigant, ideala pentru un safari cu jeep-ul printre dunele imprevizibile ale Saharei sau pentru o calatorie orientala cu ajutorul camilelor.

Cartagina
Situat in suburbia fermecatorul Tunis, situl arheologic al Cartaginei (vestit oras fenician si apoi roman), inca dezvaluie splendoarea naturala, cu vegetatie luxurianta si privelisti superbe, asupra golfului fenician. Considerate pana nu de mult pierdute pentru totdeauna, faimosele vestigii pre-romane au fost aduse la suprafata prin eforturile UNESCO.

Tabarka
Tabarka este o locatie deosebita cu paduri de pluta, situata intr-o zona muntoasa ce se revarsa frumos in mare, unde plajele cu nisip fin si stancile frumos sculptate de apa ofera o priveliste de neuitat. Insa Tabarka este renumita si pentru festivalurile anuale de jazz sau pentru pescuitul in zona coralilor.

El Jem
In anul 230 d. Ch. a fost construit El Jem, ca rival al Coloseum-ului din Roma. Spre deosebire de Colosseumul din Roma, la El Djem arhitectii au prevazut doua pasaje subterane care conduceau spre arena. Aici erau “anticamerele”, unde fiarele si gladiatorii se pregateau de confruntare.