Baia Lara Hotel 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 647 euro de persoana/sejur

Hotelul Baia este situat pe frumosul mal al Marii Mediterane, in regiunea Lara. Hotelul Baia Lara iese in evidenta prin designul minimalist si prin serviciile de inalta calitate.

Vezi detalii »
Concorde De Luxe Resort & Spa 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 564 euro de persoana/sejur

Hotelul Concorde este situat pe plaja din Lara in estul Antalyei, la 16 km distanta de centrul orasului si la 10 km de aeroportul din Antalya.

Vezi detalii »
Delphin Diva Premiere 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 680 euro de persoana/sejur

Hotelul Delphin Diva este situat pe plaja din Lara, la 15 km de centrul orasului Antalya si la 11 km de aeroport international.

Vezi detalii »
Kervansaray Lara Hotel 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 692 euro de persoana/sejur

Situat spectaculos pe malul marii, Kervansaray Lara Resort are o arhitectura uimitoare, minimalista, ofera facilitati si servicii de inalta calitatae in special pentru cuplurile si familiile care doresc sa se bucure de o vacanta la plaja intr-o statiune linistita.

Vezi detalii »
Miracle Resort Hotel 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 544 euro de persoana/sejur

Hotelul Miracle este o cladire eleganta situata pe malul marii in Lara, la 12 km de aeroport, ce ofera toate facilitatile necersare pentru o vacanta fantastica.

Vezi detalii »
Porto Bello Resort & Spa Hotel 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 403 euro de persoana/sejur

Porto Bello Resort Hotel & Spa este un hotel de 5 stele, situat pe plaja Konyaalti, una dintre cele mai lungi plaje din regiunea mediteraneana.

Vezi detalii »
Royal Holiday Palace Hotel 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 665 euro de persoana/sejur

Royal Holiday Palace, a fost construit pe o suprafata 53000 mp la o distanta de 17 km de orasul Antalya si la 15 km de Aeroportul International.

Vezi detalii »
Royal Wings Hotel 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 665 euro de persoana/sejur

Hotel Royal Wings este situat pe o suprafata de 72.000 mp la o distanta de 17 km de Aeroportul International si la 15 km de centru Antalyei.

Vezi detalii »
Sherwood Breezes Resort 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 549 euro de persoana/sejur

Hotelul de lux Sherwood Breezes, situat pe nisipurile aurii ale plajei Lara - Antalya, ofera vacante de neuitat pentru familii si prieteni.

Vezi detalii »
Titanic Beach Resort 5* - Lara - charter avion Antalya
Tarif de la: 634 euro de persoana/sejur

Inconjurat de gradini verzi si cu vedere la apele cristaline ale Marii Mediterane, magnificul Hotel Titanic Beach din Antalya este situat pe plaja la doar 12 km de Aeroportul International si la 17 km de centrul orasului Antalya.

Vezi detalii »

Cu nisipuri aurii aparent fara sfarsit si o atmosfera relaxanta, statiunea infloritoare Lara Beach este o alegere perfecta pentru charterele cu avionul.
Un grup impresionant de hoteluri uimitoare, ofera oaspetilor o gama larga de servicii si facilitati de-a lungul plajei fine. Destinatia turistica Lara este populara pentru apele cristaline, plajele cu nisip fin si o serie rafinata de hoteluri.
Vacantele in statiunea Lara promit de asemenea o gama larga de mancaruri, de la preparatele traditionale turcesti (ce ofera exemplul cel mai autentic de obiceiuri locale), la o gama adecvata de restaurante mediteraneene si europene care se ocupa de toate gusturile.
Supranumita capitala cluburilor din Turcia, Lara este in permanenta miscare, in timp ce bogatul patrimoniu cultural si frumusetea naturala ofera vacante de neuitat.