Hotel Aqua 5* - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 638 euro de persoana/sejur

Hotelul Aqua este situat in centrul orasului Icmeler, la 7 km de Marmaris si la 110 km de Aeroportul Dalaman.

Vezi detalii »
Hotel Blue Bay Platinum 5* - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 484 euro de persoana/sejur

Amplasat intr-o locatie perfecta, chiar in mijlocul statiunii Marmaris si la doar cateva minute de plaja, hotelul all inclusive Blue Bay Platinum ofera servicii si facilitati pentru toate gusturile.

Vezi detalii »
Hotel Cettia Beach 4* - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 490 euro de persoana/sejur

Creat ca un refugiu ideal, Cettia Beach Resort este sinonim cu eleganta si perfectiunea, oferind ospitalitate, facilitati moderne si servicii de calitate superioara pentru o vacanta placuta si memorabila.

Vezi detalii »
Hotel Flamingo 3* - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 335 euro de persoana/sejur

Hotelul Flamingo este situat pe plaja, la numai 3 km de centrul orasului si la 95 km de Aeroportul International Dalaman.

Vezi detalii »
Green Nature Resort & Spa 5* - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 448 euro de persoana/sejur

Hotelul Green Nature Resort & SPA este amplasat langa o frumoasa padure de pin, la circa 90 km de aeroportul Dalaman si la 3 kilometri distanta de centrul orasului Marmaris.

Vezi detalii »
Hotel Maris 5 * - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 458 euro de persoana/sejur

Amplasat pe o plaja privata din Marmaris, la 2 km de centrul orasului, resortul Maris ofera oaspetilor toate conditiile si facilitatile necesare pentru o vacanta de vis.

Vezi detalii »
Hotel Grand Azur 5* - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 623 euro de persoana/sejur

Hotel Grand Azur este amplasat spectaculos la numai 2 km de centrul orasului.

Vezi detalii »
Hotel Mirage World 4* - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 412 euro de persoana/sejur

Hotelul Miarage World din Iclemer, este amplasat la 80 de metri de plaja, la 7 km de Marmaris si la 90 km aeroportul Dalaman.

Vezi detalii »
Hotel Munamar Beach 4* - Marmaris - charter avion
Tarif de la: 534 euro de persoana/sejur

Amplasat in frumosul golf Icmeler, inconjurat de pini si de dealuri, Munamar Beach Hotel ofera oaspetilor vedere spectaculoase.

Vezi detalii »
Hotel Supreme 4* -  Marmaris - charter avion
Tarif de la: 458 euro de persoana/sejur

Supreme este un hotel boutique de patru stele, situat in Hatipirimi, un district din Marmaris, cea mai frumoasa statiune din Turcia unde Marea Egee se alatura Marii Mediterane.

Vezi detalii »

Statiunea Marmaris este situata intr-un golf menit sa taie respiratia vizitatorilor, in locul in care marea Egee si Mediterana se impletesc spectaculos, fiind inconjurata de o minunata padure de pini care te duce cu gandul la liniste si relaxare.
Mica statiune Marmaris, cu o populatie de 35 000 de locuitori, situata intr-un decor deosebit, ofera in timpul sezonului de vara pe langa o atmosfera cosmopolita si un port natural inconjurat de munti, conditii optime de yachting si croaziere spre Rhodos (se spune ca detine cel mai bun nisip din lume).
Plaja se arcuieste in jurul golfului pentru o jumatate de mila fiind locul ideal pentru practicarea sporturile acvatice precum windsurfing-ul si kite-ul.