Pagina 1 din 2.
1 2 »
Piata de Craciun Berlin 2015 - sejur avion
Tarif de la: 163 euro de persoana

Pentru cei care doresc sa experimenteze farmecul inconfundabil al Pietelor de Craciun Germane, Berlinul este alegerea ideala.

Vezi detalii »
Piata de Craciun Budapesta 2015 - sejur autocar
Tarif de la: 129 euro de persoana

Piata de Craciun Budapesta este organizata in inima orasului si este un adevarat paradis pentru cei ce iubesc obiceiurile de Craciun.

Vezi detalii »
Piata de Craciun Paris 2015 - sejur avion
Tarif de la: 299 euro de persoana

Parisul isi deschide portile de Craciun oferind turistilor superbele Piete de Craciun din Champ Elysees, Place d'Italie, Place de la Nation, Notre Dame Cathedral si la La Defense.

Vezi detalii »
Piata de Craciun Praga 2015 - sejur avion
Tarif de la: 199 euro de persoana

Ce loc este mai potrivit decat Piata Veche a Pragai sau Piata Wenceslas, pentru a simtii spiritul Sarbatorilor de Carciun?

Vezi detalii »
Piata de Craciun Viena 2015 - sejur avion
Tarif de la: 199 euro de persoana

Castane coapte, turta dulce, vin fiert, cartofi copti, mere trase in ciocolata, martipan, nuci glazurate va intampina in frumoasele Piete de Craciun din Viena.

Vezi detalii »
Turul Pietelor de Craciun 2015 - sejur avion
Tarif de la: 399 euro de persoana

Pietele de Craciun din Europa devin un adevarat rasfat pentru cei ce le calca pragul.

Vezi detalii »
Rovaniemi - Craciun 2015
Tarif de la: 1.655 euro de persoana

Situata la nord de Cercul Arctic, capitala Laponiei, Rovaniemi este un oras modern, plin de viata si casa lui Mos Craciun.

Vezi detalii »
Praga avion - Craciun 2015
Tarif de la: 289 euro de persoana

Sejurul cu avionul Praga - Craciun 2015, se desfasoara pe parcursul a 5 zile, timp in care se vor vizita principalele atractii si obiective turistice din specaculoasa capitala a Cehiei.

Vezi detalii »
Castelul din Praga
Tarif de la: 259 euro de persoana

Sejurul cu autocarul Praga - Craciun 2015, se desfasoara pe parcursul a 6 zile, timp in care se vor vizita principalele atractii si obiective turistice din specaculoasa capitala.

Vezi detalii »
Viena avion - Craciun 2015
Tarif de la: 359 euro de persoana

Sejurul cu avionul, Craciun Viena 2015, se desfasoara pe parcursul a 5 zile, timp in care se va vizita frumoasele Piete de Craciun din Viena si multe alte atractii locale.

Vezi detalii »
Viena autocar - Craciun 2015
Tarif de la: 329 euro de persoana

Sejurul cu autocarul Craciun Viena 2015, se desfasoara pe parcursul a 6 zile, timp in care se vor putea admira Budapesta, celebrele Piete de Craciun din Viena si multe alte atractii si obiective turistice.

Vezi detalii »
Viena individual - Craciun 2015
Tarif de la: 210 euro de persoana

Sejurul individual Craciun Viena 2015, se desfasoara pe parcursul a 4 zile, timp in care se va putea admira atmosfera de sarbatoare din Viena si multe alte atractii locale.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

Craciunul este poate cea mai mare sarbatoare a anului. Craciunul are atat o semnificatie religioasa (Nasterea Domnului) cat si una traditionala (venirea lui Mos Craciun), oferind o atmosfera aparte, care nu este intalnita in alt moment al anului. In aceasta perioada se creeaza in noi, un sentiment placut de bunatate, generozitate, familie si apartenenta.
Va invitam sa regasiti ofertele noastre de iarna, create special pentru celebrarea magiei, minunii si a spiritului Craciunului.
Europa cu ale sale minunate „Piete de Craciun” este una dintre cele mai „curtate” destinatii pentru vacanta de Craciun.
Parfumul vinului fiert, cafenele calduroase si casutele de lemn cu suveniruri sunt perfecte pentru o vacanta de iarna de neuitat.