Celebrity Cruises este o celebra linie de croaziere, fondata in 1989 in Grecia de catre Chandris Group.
Inca de la inceputurile sale, Celebrity Cruises a implementat cele mai bune aspecte ale clasicului si elegantei, pentru a reflecta un stil de viata luxos.
De la prima croaziera ce a avut loc in 1990, Celebrity Cruises a fost recunoscut ca un lider al industriei, laudat pentru furnizarea de interioare spatioase si elegante, experiente culinare ridicate la rang de arta, servicii personalizate si diverse activitati de bord, toate proiectate pentru a oferi o experienta de vacanta incomparabila .
Celebrity Cruises este considerat o marca de lux in domeniul croazierelor, cu un design modern, contemporan unde spatiile calde, camerele spatioase, stilul grandios si o bucatarie exceptionala, au stabilit un nou standard la nivel mondial.
In 2000, Celebrity Cruises lanseaza vasul de croaziara Celebrity Millennium, ce ofera oaspetilor sai o experienta culinara de neegalat in restaurante distincte si intime.
Cu sediul central in Miami, Florida, Celebrity Cruises ofera ca elemente particulare la bordul navelor sale de croaziera, locuri private de servit masa, balcon si cabine private, piscine mari, zone de lounging, baruri, biblioteci, spa-uri elegante, sali de sport, si nu in ultimul rand o gama larga de zone de relaxare.
Cu o atentie deosebita la nevoile oaspetilor, si cu un ochi spre viitor, Celebrity Cruises continua sa impresioneze, oferind croaziere de neuitat si experiente inedite.
Dotarile si facilitatile navelor de croaziera Celebrity Cruises: restaurante si cafenele, centre SPA si Fitness, cazinouri, magazine, petreceri tematice, muzica live, lectii de dans, excursii, colectie impresionanta de vinuri alese, programe pentru tineri, piscine, teren de bashet si volei, mini-golf, video-games, concursuri.