MSC Cruises este o divizie a companiei Mediterranean Shipping (MSC) fondata in anul 1960 de catre Achille Lauro. MSC este o companie de transport maritim italian dedicat pietei de croaziera, cu sediul la Geneva. Compania, al carei capital este integral european, are birouri in 43 de tari.
Calatorie, magie, evadare, relaxare ... incercati placerea oferita de cea mai moderna si luxoasa flota din lume. Compania MSC Cruises se mandreste cu un stil italian, confort exceptional si ospitalitate.
MSC imbina armonios traditiile maritime, cultura si bucataria mediteraneana pentru a oferi experiente de neegalat.
Explorati civilizatiile si comorile antice din Marea Mediterana sau descoperiti orasele sofisticate si peisajele frumoase din Europa de Nord. O calatorie transatlantica va ofera ce este mai interesant din fiecare cultura. Bucurati-va de neimblanzitul peisaj al Africii in timpul calatoriei de-a lungul coastei africane. Incalziti-va la soare pe plajele exotice din Caraibe, sau permiteti exuberanta contagioasa din America de Sud.
Cele 11 nave ultra-moderne ale companiei transporta o medie de 1,2 milioane de pasageri in fiecare an.
Dotarile si facilitatile navelor de croaziera MSC Cruses: restaurante principale si a la carte, baruri, teatre, cursuri de limbi straine, cursuri de gatit, biblioteca, centru sportiv, centru Spa si Fitness, casino, discoteca, karaoke, magazine, galerii de arta, licitatii, internet wireless, mini club, junior club, teen club si sali de conferinta