Beaches Turks & Caicos Resort Village & Spa
Tarif de la: 282 euro de persoana/noapte

Daca sunteti in cautarea unei vacante all-inclusive cu familia, atunci Beaches Turks & Caicos Resort Village & Spa este alegerea perfecta.

Vezi detalii »
Cap Maison Resort & Spa
Tarif de la: 246 euro de persoana/noapte

Situat pe insula St Lucia si cunoscut in intreaga lume pentru frumusetea sa naturala, Cap Maison este un hotel de tip boutique cu vedere panoramica asupra Marii Caraibelor.

Vezi detalii »
Grand Melia Golf Resort Puerto Rico 5* - Puerto Rico - destinatii exotice
Tarif de la: 103 euro de persoana/noapte

Gran Melia Puerto Rico Golf Resort este o bijuterie arhitecturala amplasata rafinat pe coasta de nord-est a insulei, in Coco Beach, Rio Grande.

Vezi detalii »
Half Moon a Rock Resort
Tarif de la: 112 euro de persoana/noapte

Amplasat pe doua mile de plaja in forma de semiluna pe coasta de nord a insulei Jamaica, Half Moon este un adevarat paradis.

Vezi detalii »
Cotton House
Tarif de la: 202 euro de persoana/noapte

Cotton House Resort, inconjurat de Marea Caraibelor la vest si Oceanul Atlantic la est, se afla pe renumita insula Mustique.

Vezi detalii »
Hotel Hermitage Bay
Tarif de la: 379 euro de persoana/noapte

Ascuns intr-un golf frumos dintr-un colt izolat al insulei Antigua si inconjurat de natura ce pare neatinsa, Hermiatge Bay este perfect pentru cei care doresc o vacanta exotica de neuitat.

Vezi detalii »
Melia Cayo Coco
Tarif de la: 69 euro de persoana/noapte

Cochetul hotel Melia Cayo Coco dedicat exclusiv adultilor, este situat pe o superba plaja cu nisipuri fine albe, marginite de palmieri, la doar 1 km de un recif minunat de corali si Centrul nautic Aguas Tranquilas.

Vezi detalii »
One&Only Ocean Club
Tarif de la: 269 euro de persoana/noapte

Sub albastrul azuriu al unui cer fara sfarsit, infasurat in apele turcoaz ale unei mari exuberante, One & Only Ocean Club se cuibareste pasnic de-a lungul unui tarm cu nisip alb delicat.

Vezi detalii »
Secret Bay
Tarif de la: 278 euro de persoana/noapte

Amplasat pe insula cu natura virgina din Dominica, Secret Bay ofera vile si bungalouri de lux, pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
St. Barth Isle de France
Tarif de la: 239 euro de persoana/noapte

Hotelul St Barth Isle de France este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din St Barthelemy, Flamands Beach, la doar 5 minute cu masina de aeroportul si orasul Gustavia.

Vezi detalii »
Le Cap Est Lagoon Resort & Spa
Tarif de la: 159 euro de persoana/noapte

Le Cap Est Lagoon Resort & Spa se afla in locul in care natura luxurianta intalneste apele turcoaz ale lagunei, pe coasta de est a insulei Martinica.

Vezi detalii »
Spice Island Beach Resort
Tarif de la: 341 euro de persoana/noapte

Spice Island Beach este un complex elegant amplasat gratios pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Vezi detalii »

Insulele Caraibe, mentionate mult timp ca si Indiile de Vest (gratie exploratorului Cristofor Columb) sunt formate din peste 7000 de insule si insulite. Din punct de vedere geografic zona Caraibelor cuprinde Marea Caraibelor si toate insulele situate la sud-est de Golful Mexic, la est de America Centrala si Mexic, precum si la nord de America de Sud.
Numerosi exploratori au urmat calea lui Columb, aducand in Caraibe zeci de mii de colonisti din America, China, tarile europene si India.
Astazi insulele Caraibe sunt considerate un loc magic cu palmieri, plaje cu nisip alb, vegetatie luxurianta, ape turcoaz si soare, toate binecuvantate cu un climat care ofera in mod constant o destinatie perfecta de vacanta.
Fie ca este vorba de o vacanta cu familia sau prietenii, luna de miere sau o escapada romantica,  insulele Caraibe sunt considerate una dintre cele mai exotice si mai populare destinatii din intreaga lume.
Sutele de insule tropicale din Caraibe formeaza un adevarat paradis exotic, frumos completat de barci, bananieri, trestie de zahar, tarmuri infinite, resorturi rafinate si multa relaxare.
Printre insulele exotice care va vor fascina prin frumusete si armonie se numara Bahamas, Caiman, Cuba, Republica Dominucana, Jamaica, Puerto Rico, Insulele Virgine, St Martin, Antigua, Martinique, Guadaloupe, Barbados, Trinidad & Tabago, Curacao.
Fondul acestui loc fantastic este cu adevarat remarcabil, fiecare insula avand propria poveste de spus.
Caraibe este si un important  “camin” al recifurilor de corali, gazduind cea mai extinsa zona de recifuri din oceanul Atlantic.
Ca si in cele mai multe tari din lume, fotbalul este cel mai popular sport din Caraibe. Pe multe insule care fac parte din British Commonwealth sau au un istoric regal (Barbados si Bermuda, de exemplu), cricket-ul este de asemenea foarte popular. Baseball-ul, baschetul si tenisul sunt extrem de populare in Republica Dominicana, Cuba, Curacao si Puerto Rico. In Caraibe toate tipurile de sporturi de apa sunt in mod evident extrem de populare (navigatie, pescuit, scufundari, surfing si windsurfing).
Bucataria din insulele Caraibe include ... fructe de mare, carne de pui si friptura ... preparate cu ingrediente gustoase si pline de culoare. Printre felurile de mancare populare pe insule se numara crevetii cu nuca de cocos, paste de pui, kebab de pui, coaste cu guava in sos BBQ si placinta cu lamaie Key.