Aman at Summer Palace Beijing
Tarif de la: 361 euro de persoana/noapte

La doar cativa pasi de Poarta de Est a Palatului de Vara, se afla hotelul Aman at Summer Palace, locul ideal pentru descoperirea Beijing-ului.

Vezi detalii »
Park Hyatt Beijing
Tarif de la: 183 euro de persoana/noapte

Situat in inima centrului business din Beijing, Hotelul Park Hyatt este gazduit de prestigiosul Beijing Yintai Centre, cel mai inalt zgarie-nori din Chang'an Avenue si un simbol al Chinei noi.

Vezi detalii »
The Peninsula Shanghai
Tarif de la: 180 euro de persoana/noapte

Ocupand o pozitie privilegiata cu deschidere directa spre cartierul istoric din Shanghai, Bund, The Peninsula ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
The St Regis Beijing
Tarif de la: 313 euro de persoana/noapte

Amplasat superb in centrul de afaceri, cumparaturi si diplomatic din Beijing, St Regis exemplifica luxul, eleganta si servicii impecabile.

Vezi detalii »
Four Seasons Hotel Hangzhou At West Lake
Tarif de la: 262 euro de persoana/noapte

Combinand secole de traditie cu un stil contemporan elegant, Four Seasons Hotel Hangzhou at West Lake va invita sa descoperi o enclava linistita.

Vezi detalii »
Hotel Amanfayun
Tarif de la: 350 euro de persoana/noapte

Amanfayun este locul ideal pentru a explora temple antice budiste din regiune, gradinile botanice, nenumaratele pagode si celebra magazina cu matase din Hangzhou.

Vezi detalii »
Mandarin Oriental Sanya
Tarif de la: 171 euro de persoana/noapte

La cateva minute de plaja Dadongdai si parcul Luhuitou, pe insula Hainan, Mandarin Oriental Sanya ofera servicii ireprosabile si o plaja privata.

Vezi detalii »
The Ritz Carlton Sanya
Tarif de la: 149 euro de persoana/noapte

Amplasat in cea mai retrasa zona a Chinei, Yalong Bay, The Ritz-Carlton iese in evidenta printre hotelurile din Sanya, oferind o evadare spectaculoasa oaspetilor sai.

Vezi detalii »
Four Seasons Hong Kong
Tarif de la: 251 euro de persoana/noapte

Cu o locatie privilegiata pe Insula Hong Kong, in inima districtului central, hotelul Four Seasons ofera vederi spectaculoase asupra golfului Victoria.

Vezi detalii »
Hotel Island Shangri La Hong Kong
Tarif de la: 241 euro de persoana/noapte

Gazduit de o spectaculoasa cladire cu 56 de etaje, Island Shangri - La Hong Kong, este un hotel de lux cu vedere spre cea mai prestigioasa zona comerciala a orasului.

Vezi detalii »
Mandarin Oriental Hong Kong
Tarif de la: 206 euro de persoana/noapte

Cu o spectaculoasa locatie centrala, un design elegant, servicii impresionante si facilitati deosebite, hotelul Mandarin Hong Kong este o alegere inspirata.

Vezi detalii »
Hotel W Hong Kong
Tarif de la: 143 euro de persoana/noapte

In locul unde tendintele pline de farmec se intalnesc cu stilul colonial, W Hong Kong amplifica vibratia orasului, la cateva minute de Airporotul Express.

Vezi detalii »

Misterioasa, frumoasa si cu o cultura profunda, China este mereu atragatoare pentru vizitatorii din intreaga lume. 
Antica dar ultra moderna, familiara dar necunoscuta, urbana si chintesenta vietii la tara, conservatoar e dar inovatoare, China este tara contradictiilor fermecatoare.
Cea mai veche civilizatie continua din lume, ocupa o suprafata de 9,600,000 km patrati  si se intinde pe 62 de grade longitudine si 49 grade latitudine.
Intr-un sejur exotic nu ezitati sa cugetati la legendele si miturile din Orasul Interzis, sa redescoperiti sentimentul de uimire la Marele Zid, sa ramaneti impresionati de terasele de orez din Yunnan, sa rataciti prin minunatele dune de nisip din Dunhuang, sa intelegeti expresiile atemporale ale soldatilor de teracota, sa degustati un ceai il liniste intr-o gradina fantastica, sa va bronzati pe plajele insorite din Hainan, sa faceti o excursie in superbul canion Dehang, sa participati la o lectie de Kong Fu (Wushu) - sportul traditional ce ofera o combinatie perfecta de exercitiu, auto-aparare si auto-disciplina; sa admirati farmecul unic al Pingyao (oras cu cei mai bine pastrati pereti din China), sa „prindeti” o bucatica de Nirvana la seninele Pesteri Mogao, sa colindati prin satele istorice din Wuyuan, sa va treziti intr-o casa veche rotunda din Hakka, sa serviti un castron de taitei Lanzhou pe Drumul Matasii sau se va alaturati pelerinilor tibetani pentru a ajunge la manastirea Labrang.
Dezvoltarile urbane din China precum Hong Kong, Shanghai si Beijing reprezinta intersectia dintre filozofiile antice si progresul tehnologic.
Cu o istorie de peste 200 de ani, opera din Beijin reprezinta esenta culturii chineze, fiind o combinatie perfecta intre muzica, performanta vocala, mima, dans si acrobatie.
Cunoscut sub numele de
Manhattanul Asiei, Hong Kong este un centru de crestere rapida a finantelor internationale si este casa, celor mai multi zgarie-nori. Hong Kong este un superb oras moden construit pe o civilizatie antica, la intersectia unor mari culturi.
La prima intalnire Hong Kong poate coplesi prin inaltimea cladirilor, semnele de neon intalnite la fiecare pas, trotuarele stramte aglomerate, cantinele din care ies aburi, traficul intens si un Babel de limbi vorbite.

Informatii utile China
Capitala: Beijing
Ora locala: GMT + 7
Moneda: yuan (CNY)
Limba: chineza, engleza (in hoteluri)
Electricitate: 220 Volti
Clima: Subtropicala
: Qinling Mountain-Huaihe River, la est de Qinghai-Tibet (orașe reprezentative: Shanghai, Guangzhou, Hong Kong, Macao, Guilin, Hangzhou, Suzhou, Kunming, Dali, Lijiang, Chengdu) si  Tropicala: provincia Hainan, sudul Taiwanului, Guangdong, și provincia Yunnan (orașe reprezentative: Haikou, Sanya)

Informatii utile Hong Kong
Ora locala: GMT + 7
Moneda: Hong Kong dollar (HKD)
Limba: chineza, cantoneza, engleza
Electricitate: 220 Volti
Clima: Subtropicala influentata de muson; sezonul taifunelor incepe in mai si se termina in noiembrie;

Clima

China - Beijing

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

1

4

11

21

27

31

31

30

26

10

10

3

Temp noaptea (˚C)

-10

-8

-2

12

7

13

18

21

20

6

-2

-8

Temp apei (˚C)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

 

Clima

China - Shanghai

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

8

8

13

19

24

28

32

32

27

23

17

10

Temp noaptea (˚C)

-1

0

4

9

14

19

23

23

19

13

7

2

Temp apei (˚C)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

 

Clima

China - Hainan

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

20

21

24

28

32

33

33

31

30

28

25

21

Temp noaptea (˚C)

19

19

19

22

25

24

25

26

25

22

22

18

Temp apei (˚C)

24

24

25

26

26

27

27

28

27

26

26

26

 

Clima

Hong Kong

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

20

20

22

26

29

31

32

32

31

29

25

21

Temp noaptea (˚C)

13

13

16

20

24

26

26

26

25

22

18

14

Temp apei (˚C)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-