Casa Gangotena
Tarif de la: 210 euro de persoana/noapte

Gazduita de un conac istoric recent restaurat, cu vedere spre Plaza San Francisco, Casa Gangotena este un exemplu de design, mobilier rafinat, tehnologie moderna si confort.

Vezi detalii »
JW Marriott Quito
Tarif de la: 110 euro de persoana/noapte

Hotelul JW Marriott Quito este amplasat la numai 3 km de centrul istoric al orasului, in apropiere de cartierul La Mariscal si orasul vechi.

Vezi detalii »
Patio Andaluz
Tarif de la: 81 euro de persoana/noapte

Hotelul Patio Andaluz Quito, este amplasat la numai 150 de metri de piata principala si ofera un aer rafinat in inima colonialului Quito.

Vezi detalii »
Unipark Guayaquil
Tarif de la: 50 euro de persoana/noapte

Amplasat in centrul orasului Guayaquil, Hotelul Unipark ofera oaspetilor facilitati moderne si acces convenabil la principalele obiective turistice.

Vezi detalii »

Centrele coloniale pitoresti, satele Kichwa, celebra insula Galapagos, padurile tropicale amazoniene si inaltimile impresionante ale Anzilor, fac din micul Ecuador un paradis exotic cu o gama uimitoare de minuni.
Ecuador, cea mai mica tara andina, ofera patru regiuni distincte si contrastante: Coasta, sau campia de coasta, unde cresc suficient de multe banane pentru a face tara cel mai mare exportator mondial de fructe; Sierra, sau zonele inalte andine ce ofera terenuri agricole productive; Junglele de est ale Anzilor ce sporesc economia cu uleiul de Oriente si Insulele vulcanice Galapagos, cu ale sale reptile, pasari si plante unice.
Centrele istorice din Quito si Cuenca (ambele Patrimoniul Mondial al UNESCO) sunt captusite cu piete fotogenice, biserici si manastiri din secolul 17 si vile frumos restaurate, find perfecte pentru un sejur memorabil.
Satele andine renumite pentru textile lor pline de culoare si pietele intinse, orasele afro - ecuadoriene in care zilele se sfarsesc cu fructe de mare proaspete si apusuri de soare memorabile, asezarile izolate din Amazon in care samanii vindica bolilele cu medicamente traditionale si traseele din Anzi presarate cu peisaje spectaculoase, creeaza o lume de basm din care nu doresti sa mai pleci.
Arhipelagul Galapagos a fost descris de catre UNESCO ca unul dintre cele mai frumoase, importante stiintific si cele mai spectaculoase zone biologice de pe pamant. Cei mai multi calatori descriu insulele ca o experienta incredibila.

Informatii utile Ecuador
Capitala: Quito
Ora locala: GMT -5
Moneda: dolar (USD)
Limba: spaniola
Electricitate: 110 Volti
Clima: tropicala: High season in Galapagos este din ianuarie pana in mai; High season pe continent este din decembrie pana in aprilie.

Clima

Quito

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

21

21

20

21

21

21

21

22

22

21

21

21

Temp noaptea (˚C)

8

8

8

8

7

7

7

7

7

8

8

8

Temp apei (˚C)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-