Four Seasons Resort Hualalai
Tarif de la: 297 euro de persoana/noapte

Amplasat pe coasta de nord a insulei Hawaii, Four Seasons Resort Hualalai la Historic Ka'upulehu se mandreste cu un amestec dramatic de plaje cu nisip alb, pe malul oceanului orbitor si peisaje negre de lava.

Vezi detalii »
Grand Hyatt Kauai Resort and Spa
Tarif de la: 159 euro de persoana/noapte

Situat in inima Poipu-ului, remarcabilul Grand Hyatt Kauai Resort & Spa este frumos strajuit de munti cu vegetatie luxurianta si mare azurie, oferind o serie interasanta de oportunitati.

Vezi detalii »
Hotel Halekulani
Tarif de la: 204 euro de persoana/noapte

Amplasat spectaculos pe plaja Waikiki, Halekulani este o alegere excelenta pentru o vacanta exotica.

Vezi detalii »
Hotel St. Regis Princeville
Tarif de la: 195 euro de persoana/noapte

Amplasat pe un superb domeniu de 9.000 acri in Princeville, St. Regis Princevile se afla pe malul de nord al "Insulei Gradina (Kauai)" si ofera oaspetior sai facilitati si servicii personalizate.

Vezi detalii »
Hotel Travaasa Hana
Tarif de la: 162 euro de persoana/noapte

Amplasat in orasul Hana, pe varful de est al Maui-ului, Travaasa Hana este cel dintai resort de pe insula care saluta cu blandete rasaritul soarelui.

Vezi detalii »
Moana Surfrider – A Westin Resort & Spa
Tarif de la: 133 euro de persoana/noapte

Amplasat in inima plajei Waikiki, Moana Surfrider - A Westin Resort & Spa din Oahu, readuce lumii ospitalitatea hawaiiana din 1901.

Vezi detalii »
The Kahala Hotel & Resort
Tarif de la: 162 euro de persoana/noapte

Unul dintre cele mai rafinate resorturi din Hawaii, Kahala Hotel & Resort este situat pe o plaja cu nisip alb, la doar zece minute de cel mai mare bulevard din Honolulu, Waikiki.

Vezi detalii »
The Ritz Carlton Kapalua
Tarif de la: 189 euro de persoana/noapte

Evadati intr-un paradis bogat in obiceiuri culturale si traditionale hawaiiene atunci cand stai la The Ritz Carlton Kapalua

Vezi detalii »

Aerul proaspat, floral te energizeaza. Apele calde, linistite te reimprospateaza. Frumusetea uluitoare, naturala, te reinnoieste. Toate acestea se intalnesc in paradisul exotic numit Hawaii. Cele sase insule unice ofera experiente distincte, si se lauda cu unele dintre cele mai dramatice peisaje din lume, frumos conturate de padurile tropicale, milele de plaje de nisip, apele de smarald, cascadele spectaculoase si florile exotice. Toate acestea, combinate cu facilitatile de clasa mondiala si cu atmosfera relaxanta, creeaza destinatia perfecta de vacanta.
Dar, probabil, caracteristica cea mai speciala a Hawaii-ului este spiritul Aloha: caldura oamenilor care completeaza minunat temperaturile perfecte ale insulei.
Simbol al celor sase insule, „hula” este un dans unic hawaiian care pastreaza si perpetueaza povestirile, traditiile si cultura din Hawaii.
Nu este un secret faptul ca Insulele „Aloha” sunt un paradis pitoresc pentru simturi; explorand bogata istorie culturala vacanta dumneavoastra devine cu adevarat magica.
Surfingul a fost literalmente "sportul regilor" din Hawaii, rezervat doar pentru alii (regalitati). Asztazi cele mai multe plaje de pe insula fiind perfecte pentru surferi cu experienta.

Informatii utile Hawaii
Capitala: Honolulu
Ora locala: GMT-10
Moneda: dolarul american
Limba: hawaiana siengleza
Electricitate: 115 sau 120 Volti
Clima: tropicala. Sezonul ploios oficial este din noiembrie pana in martie; sezonul de vara este din mai pana in octombrie.

Clima

Hawaii

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

27

27

27

28

29

30

31

31

31

30

29

27

Temp noaptea (˚C)

19

19

20

20

21

22

23

23

23

22

21

19

Temp apei (˚C)

24

24

24

25

26

26

27

27

27

27

26

25