Kempinski Ambience
Tarif de la: 50 euro de persoana/noapte

Hotelul Kempinski Ambience este amplasat strategic in East Delhi, la 45 minute de aeroport si a devenit de-a lungul anilor un punct de reper in regiune.

Vezi detalii »
The Leela Kovalam
Tarif de la: 67 euro de persoana/noapte

Situat spectaculos pe varful unei stanci, la cateva minute de Aeroportul International Trivandum, The Leela Kovalam este recunoscut pentru serviciile de talie mondiala, atmosfera rafinata si facilitatile de lux.

Vezi detalii »
The Leela Mumbai
Tarif de la: 113 euro de persoana/noapte

Considerat cel mai bun hotel de 5 stele din Mumbai, The Leela ofera osapetilor sai o insula verde, in inima districtului comercial din Mumbai.

Vezi detalii »
Turtle On The Beach Kovalam
Tarif de la: 57 euro de persoana/noapte

Hotelul Turtle On The Beach, amplasat pe plaja Evei, ofera o atmosfera boema si servicii de inalta calitate pentru vacante memorabile.

Vezi detalii »
Vivanta By Taj Bekal
Tarif de la: 96 euro de persoana/noapte

Amplasat in mijlocul unei oaze exotice de pe malul raului Kappil, intins pe 25 de acri si cu acces usor la plaja, Vivanta Bekal promite vacante de neuitat

Vezi detalii »
Vivanta By Taj Kovalam
Tarif de la: 54 euro de persoana/noapte

Amplasat in Kovolam la 12 km de Aeroportul Thiruvananthapuram si la 14 km de statia de cale ferata, hotelul Vivanta by Taj incanta si uimeste.

Vezi detalii »
The Gateway Hotel Janardhanapuram Varkala
Tarif de la: 38 euro de persoana/noapte

Cocotat pe varful unei stanci rosii maiestuose, cu vedere la Marea Arabiei, The Gateway ofera servicii ospitaliere si vederi fantastice.

Vezi detalii »
The Lalit Golf & Spa Resort Goa
Tarif de la: 57 euro de persoana/noapte

The Lalit Golf & Spa Resort este un rafinat complex de apartamente, amplasat de-a lungul superbei coaste din Goa.

Vezi detalii »

India este una dintre cele mai captivante, colorate, haotice si spirituale tari din lume. Desprinsa din antologia „1001 de nopti” India ofera un amestec fantastic de culori, mirosuri, peisaje si traditii.
Pozitionata in Asia de Sud, India ofera pe langa o peninsula care se extinde pana la Oceanul Indian, un minunat teren contrastant incepand de la, zona stearpa a muntilor Himalaya ce se ridica de-a lungul frontierei de nord; la campia fertila a Gange-ului (regiunea cea mai populata din India) si pana la la Marele Desert indian din vest.
Desi 81 % din populatie este hindusa, India are peste 138 milioane de musulmani (una dintre cele mai cele mai mari populatii musulmane din lume).

Locul de nastere al yoga-i si casa spirituala a uneia dintre cele mai faimoase traditii de meditatie din lume, India  ofera oportunitati de neegalat pentru turismului spiritual.
Un sejur in India dezvaluie o lume senzationala unde, sculpturile si picturile murale ale templelor rivalizeaza cu cele mai bune opere ale renasterii italiene, minunatele sari-uri sunt o adevarata declararie de feminitate,  gratiosul Taj Mahal isi arata spectaculos „formele” impozante de la terasele cafenelelor din Agra, Varanasi (oras sfant al hinduismului) copleseste prin culoare si arhitectura, Udaipur emana romantism datorita palatelor si lacurilor sale, Dalai Lama ne indruma sa co- existam armonios, parintele independentei (Mahatma Ghandi) isi are resimtita prezenta la fiecare colt de strada, mehndi (arta de a picta cu henna pe corp) este practicata pentru a aduce dragoste, noroc si pentru a proteja impotriva raului si unde plajele linistite din Goa creeaza oaze exotice de relaxare.
O vacanta in aceasta tara ametitoare va invita sa descoperiti amalgamul gigantic de viata in miscare, o lista infinita de paradoxuri si nu in ultimul rand un ocean furtunos de diversitati culturale.                                                                                      

Informatii utile India
Capitala: Delhi
Ora locala: GMT + 5:30
Moneda: rupia (INR)
Limba: hindusa, engleza
Electricitate: 220 - 230 Volti
Clima: tropicala; sezonul rece este din Ianuarie pana in Februarie; sezonul cald din Martie pana in Mai, sezonul musonului din Iunie pana in Septembrie

Clima

India – Delhi

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

21

24

29

36

41

39

35

34

34

34

28

23

Temp noaptea (˚C)

6

10

14

20

26

28

27

26

24

17

11

7

Temp apei (˚C)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Clima

India – Mumbai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temp ziua (˚C)

28

28

30

32

33

31

30

29

30

32

32

30

Temp noaptea (˚C)

19

20

22

24

27

26

25

24

24

24

23

21

Temp apei (˚C)

25

26

26

27

28

29

28

27

27

27

27

26