Four Seasons Hotel Tokyo at Marunouch
Tarif de la: 277 euro de persoana/noapte

Situat in apropiere de Tokyo Station, Ginza si Palatul Imperial, Four Seasons Hotel Tokyo at Marunouchi, reprezinta o alegere inspirata de vacanta exotica.

Vezi detalii »
Mandarin Oriental Tokyo
Tarif de la: 274 euro de persoana/noapte

Situat convenabil in inima orasului, hotelul Mandarin Oriental Tokyo se bucura de vederi spectaculoase si servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »
Park Hyatt Tokyo
Tarif de la: 222 euro de persoana/noapte

Ocupand primele 14 etaje ale Turnului Shinjuku Park, Hotelul Park Hyatt Tokyo este o oaza eleganta de calm, cu vederi spectaculoase asupra orasului.

Vezi detalii »
The Peninsula Tokyo
Tarif de la: 289 euro de persoana/noapte

Amplasat in cartierul de afaceri Marunouchi, vizavi de Palatul Imperial si Hibiya Park, la cateva minute de mers pe jos de Ginza, capitala shopping-ului. hotelul The Peninsula este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Hyatt Regency Kyoto
Tarif de la: 150 euro de persoana/noapte

Hyatt Regency Kyoto este un hotel elegant situat in zona istorica si traditionala Higashiyama Shichijo, din inima Kyoto-ului.

Vezi detalii »
The Ritz Carlton Kyoto
Tarif de la: 210 euro de persoana/noapte

The Ritz-Carlton Kyoto este situat rafinat pe malurile raului Kamogawa, intr-o locatie excelenta, cu vederi expansive asupra celebrului Higashiyama Sanju-Roppo.

Vezi detalii »
Yoshida Sanso Kyoto
Tarif de la: 251 euro de persoana/noapte

Amplasat intr-o zona linistita de la poalele Muntelui Yoshida, hotelul Yoshida-Sanso a fost construit initial pentru a servi ca a doua resedinta a domnitorului Higashi-Fushimi (unchiul imparatului japonez Akihito).

Vezi detalii »
Swisshotel Osaka
Tarif de la: 130 euro de persoana/noapte

Swissotel Nankai, Osaka este un hotel de lux situat ideal in inima centrului comercial Namba.

Vezi detalii »

Japonia este o lume aparte, un „Galapagos” cultural in care o civilizatie unica infloreste si prospera in contraste delicioaseintre traditional si modern. Spiritul japonez este puternic, cald si incredibil de primitor.
Japonezii au petrecut milenii adaptaptand rafinamentul si darurile culturale ale Asiei pentru a produce ceva distinctiv si spectaculos.
De la splendoarea unui dans gratios al unei geishe din Kyoto, la ikebana – spectaculoasa forma de arta extrem de disciplinata care reuneste umanitatea si natura, la traditionala arta (origami) de a impaturi hartia pentru a crea obiecte sau animale, la teatrul japonez (Noh, Kyogen, Kabuki si Bunraku)cu ale sale forme distinctive de spectacol, la Bonsai – minunata arta veche japoneza de crestere a copacilor in miniatura, si pana la frumusetea unei gradini (Karesansui) de pietre Zen, Japonia are puterea de a „inrobi” chiar si pe cel mai slefuit calator.
Cultura si traditia formeaza un contrast rafinat cu tehnologia Tokyo-ului, unde energia, lumina si sunetul orasului creeaza o adevarata capsula a timpului intr-o lume viitoare.
Ca destinatie exotica, Japonia este reprezentata splendid prin sederea intr-un ryokan (han traditional), lenevirea pe tatami (rogojina tesuta), chimonouri rafinate purtate de localnice superbe, consumul de peste crud si legume de munte, admirarea ciresilor infloriti si nu in ultimul rand de imbaierea in pielea goala intr-un onsen (izvor fierbinte).
Minuni naturale precum, „Alpii” Japoniei (Fuji), insula Hokkaido, Parcul National Aso – Kuju, Matsushima -un grup de 260 de insule mici acoperite cu pini, spectaculoasele stanci Tojinbo, “misteriosul” lac Mashu sau recifurile de corali din Okinawa devin un reper mondial de frumusete si spectaculozitate.

Informatii utile Japonia
Capitala: Tokio
Ora locala: GMT + 9
Moneda: yenul japonez (JPY)
Limba: japoneza
Electricitate: 220 Volti
Clima: temperata si subarctica. Sezonul rece este din decembrie pana in februarie; sezonul cald este din iunie pana in august (in iunie este si sezonul ploios).

Clima

Japonia

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

9

9

12

18

22

25

29

30

27

20

16

11

Temp noaptea (˚C)

-1

-1

3

4

13

19

22

23

19

13

7

1

Temp apei (˚C)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-