Kole Kole Beach Resort & Spa
Tarif de la: 94 euro de persoana/noapte

Resortul Kole Kole Beach face parte din renumitul lant hotelier Baobab si este situat direct pe plaja Diani din Kenya.

Vezi detalii »
Leopard Beach Resort & Spa
Tarif de la: 59 euro de persoana/noapte

Resortul Leopard Beach & Spa este amplasat pe mirifica plaja Diani Beach, unde se regasesc o serie de golfulete cu corali.

Vezi detalii »
Leisure Lodge Resort
Tarif de la: 46 euro de persoana/noapte

Cu vedere catre apele turcoaz ale Oceanului Indian, resortul Leisure Lodge, se bucura de o locatie linistita de-a lungul frumoasei plaje Diani.

Vezi detalii »
Swahili Beach Resort
Tarif de la: 87 euro de persoana/noapte

Swahili Beach este un elegant resort de 5 stele, amplasat spectaculos pe faimoasa plaja Diani.

Vezi detalii »

Intai de toate Kenya este un loc destinat cu precadere celor care iubesc viata salbatica si natura. Considerata “bijuteria Africii de est”, aceasta destinatie va prezinta magnifica viata din salbaticie, unele dintre cele mai frumoase plaje de pe continent, cu recifuri de corali si vegetatie luxurianta, peisaje diverse cu cascade ce iti taie rasuflarea si paduri virgine.
In Kenya o zecime din teritoriu consta in parcuri nationale si rezervatii, unul dintre cele mai cautate fiind Nairobi National Park, care gazduieste numeroase animale si specii de pasari.
Cu peste 480 km de plaje tropicale ce au deschidere la Oceanul Indian, palmieri, ape turcoaz si recifuri de corali, Kenya are cate ceva de oferit fiecarui turist care opteaza pentru un sejur in Africa. Partidele de pescuit sunt la mare cautare in special in apele canalului Pemba in sud si Watamu, in nord.
Peste 40 de triburi, fiecare cu cultura si limba proprie compun populatia fascinanta de aici. Cei mai faimosi localnici sunt cei care fac parte din tribul Masai si duc o viata semi-nomada. Satele se numesc kraal constau din aproximativ 10 colibe inconjurate de un gard si construite din crengi.
Daca iti doresti o vacanta in care sa imbini relaxarea, pe plajele cu nisip fin ale Oceanului Indian, cu experienta unui safari alege o vacanta in Kenya!

Informatii utile Kenya
Capitala: Nairobi
Ora locala: GMT+3
Moneda: siling kenyan
Limba: swahili, engleza
Electricitate: 240 Volti
Clima: tropicala, scaldata de soare tot timpul anului. Sezonul ploios dureaza din aprilie pana in iunie.

Clima

Kenya (Mombasa)

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

32

32

33

32

29

29

28

28

29

30

31

32

Temp noaptea (˚C)

23

24

24

24

23

21

21

21

21

22

23

24