Hotel Eden Roc Miami Beach
Tarif de la: 105 euro de persoana/noapte

Pe malul oceanului, in Miami Beach, captivantul si modernul hotel Eden Roc ofera experiente sofisticate pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Mandarin Oriental Miami
Tarif de la: 131 euro de persoana/noapte

Mandarin Oriental, Miami, aduce o atmosfera rafinata asiatica cheiului Brickell, si este o oaza de relaxare, inconjurata de vederi uimitoare asupra oceanului.

Vezi detalii »
Hotel Marriott South Beach
Tarif de la: 109 euro de persoana/noapte

Marriott Stanton South Beach din Miami situat ideal in cel mai elegant colt din Ocean Drive, cunoscut sub numele de " SoFi, este o alegere rafinata de vacanta.

Vezi detalii »
One Bal Harbor Resort & Spa
Tarif de la: 153 euro de persoana/noapte

Descoperiti farmecul One Bal Harbour Resort & Spa, amplasat rafinat pe malul marii, de-a lungul unei superbe plaje cu nisip alb, in cel mai exclusivist cartier din Miami Beach.

Vezi detalii »
Sls Hotel South Beach
Tarif de la: 145 euro de persoana/noapte

Sls South Beach reprezinta o sarbatoare pentru simturi, un cocktail de creatie si sofisticare, un hotel cu stil, si nu in ultimul rand o calatorie luxoasa in America Latina, Asia si Marea Mediterana.

Vezi detalii »
The Anglers Boutique Resort
Tarif de la: 95 euro de persoana/noapte

Angler Boutique Resort va invita sa experimentati viata sofisticata insulara din South Beach, oferind o noua definitie a ospitalitatii.

Vezi detalii »
The Ritz Carlton Coconut Grove
Tarif de la: 84 euro de persoana/noapte

Cu decorul sau fermecator, intim, si ambianta linistitoare, The Ritz- Carlton Coconut Grove este un refugiu urban in inima unuia dintre cele mai vibrante cartiere ale orasului.

Vezi detalii »
The Ritz Carlton Key Biscayne
Tarif de la: 123 euro de persoana/noapte

The Ritz-Carlton Key Biscayne, Miami, este un hotel lux amplasat pe o superba plaja, ce ofera un amestec perfect de relaxare, cultura si aventura.

Vezi detalii »

Miami este o metropola multiculturala unde turistii se pot bucura de plaje fine, ape cristaline si o serie interesanta de activitati in aer liber.
Miami este unul dintre cele mai populare locuri de vacanta, ce ofera de la viata de noapte la moda din South Beach, cartiere Art Deco, agitatia din Calle Ocho, energia cofeinizata din Little Havana, hotelurile de plus din Miami Beach, ascunzatorile istorice din Coral Gables, crocodili salbatici in mlastini, festivaluri de arta, spectacole pe barca si pana la oportunitati infinite de cumparaturi pe bulevardul Coconut Grove.
Dincolo de plaja, Miami reuseste sa fie un bilet exotic pentru o varietate impresionanta de calatori.
Miami este cunoscut sub numele de Gay Riviera si South Beach, si este extrem de popular printre calatorii care doresc o atmosfera primitoare, viata de noapte si evenimente pe tot parcursul anului.
Southbeach este una dintre cele mai „fierbinti” locatii din lume, unde soarele, nisipul, apa si distractia sunt adevaratele „staruri”.
Explorati Miami-ul in aer liber si proaspat, pe malul marii de unde puteti face scufundari, snorkeling, caiac sau canoe.

Informatii utile Miami
Ora locala: 
GMT-4
Moneda: dolarul american
Limba: engleza
Clima: subtropicala cu ierni calde si uscate, si veri calde, umede si ploioase.

Clima

Miami

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

24

25

26

28

30

31

32

32

31

29

27

25

Temp noaptea (˚C)

15

16

18

20

22

24

25

25

24

22

19

16

Temp apei (˚C)

22

22

23

25

28

30

31

31

30

28

25

23