Country Club Lima
Tarif de la: 135 euro de persoana/noapte

Inconjurat de ambasade elegante, Country Club Lima Hotel este un punct de reper de tip boutique de cinci stele.

Vezi detalii »
Hotel B
Tarif de la: 126 euro de persoana/noapte

Hotel B ofera o atmosfera istorica autentica celor care doresc sa se cufunde in scena sociala si culturala a frumoasei capitale, Lima.

Vezi detalii »
JW Marriott Cusco
Tarif de la: 63 euro de persoana/noapte

Hotelul JW Marriott Cusco este situat in centrul istoric al orasului si este inconjurat de principalele site-uri istorice si arheologice din Peru.

Vezi detalii »
JW Marriott Lima
Tarif de la: 146 euro de persoana/noapte

JW Marriott Hotel Lima va intampina cu o locatie centrala uimitoare (in cartierul Miraflores Peru), arhitectura moderna si vederi magnifice.

Vezi detalii »

Peru ofera oaspetilor sai un amestec interesant de lumi diferite, toate cu propriile peisaje, sunete, culori si gusturi; si o calatorie fantastica inapoi in timp pentru descoperirea civilizatiilor antice si a minunatului patrimoniu cultural peruvian.
Ca destinatie exotica, Peru este la fel de complex ca si tesaturile sale complicate si viu colorate, unde festivalurile amesteca spectacolul public grandios cu fanfarele galagioase, avangarda urbana este reprezentata prin maestrie si inovatie si unde traseele marcheaza spectaculos drumul de la jungla deasa la varfurile glaciare.
Peru este tara incasilor, o civilizatie incredibila care a invatat cum sa isi „imblanzeasca” geografia, traind in armonie cu raurile, soarele, ploaia, oceanul, vegetatia luxurianta amazoniana si uscaciunea rece a Anzilor.
Un sejur in America de Sud nu este complet fara un pelerinaj la glorioasa cetate incasa Machu Picchu, o plimbare printre ramasitele prafuite ale unui mare oras antic -Chan Chan (cele mai mari ruine pre- columbiene din toata America), un zbor deasupra desenelor geoglife de la Nazca si nu in ultimul rand fara o aventura in salbaticia accidentata ce duce la cetatea Kuelap.
Bucataria peruviana reflecta practici si ingrediente locale (ce o include si pe cea indigena Inca) cu influente din bucataria spaniola, italiana, germana, japoneza si africana.

Informatii utile Peru
Capitala: Lima
Ora locala: GMT-5
Moneda: Nuevo Sol peruan (PEN)
Limba: spaniola
Electricitate: 220 Volti
Clima:  tropicala (mai rece). In general, din mai pana in octombrie este sezonul uscat; din noiembrie pana in aprilie este sezonul ploios, iar cele mai umede luni sunt ianuarie-aprilie.

Clima

Hawaii

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

25

26

26

24

21

19

17

17

17

19

20

23

Temp noaptea (˚C)

19

20

19

18

16

15

14

13

13

14

16

17

Temp apei (˚C)

19

20

21

19

18

17

16

16

17

17

17

18