Capella
Tarif de la: 234 euro de persoana/noapte

Hotelul Capella este amplasat armonios pe culmea impadurita a insulei Sentosa.

Vezi detalii »
Mandarin Oriental Singapore
Tarif de la: 147 euro de persoana/noapte

Hotelul Mandarin Oriental Singapore este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oras si se bucura de o vedere panoramica uluitoare asupra Marina Bay.

Vezi detalii »
Marina Bay Sand
Tarif de la: 164 euro de persoana/noapte

Complexul Marina Bay Sands este situat vis-a-vis de portul din Singapore, in golful Marina.

Vezi detalii »
Shangri La Rasa Sentosa
Tarif de la: 132 euro de persoana/noapte

Situat pe Siloso Beach, resortul Shangri La Rasa Sentosa ofera o vedere panoramica asupra Marii Chinei de Sud.

Vezi detalii »
The St. Regis Singapore
Tarif de la: 162 euro de persoana/noapte

Superb amplasat in inima orasului, The St. Regis Singapore este un hotel ce intruchipeaza luxul de neegalat.

Vezi detalii »
Raffles Hotel Singapore
Tarif de la: 275 euro de persoana/noapte

Raffles Hotel Singapore este situat in inima cartierului de afaceri din Singapore, la doar 20 de minute de aeroportul international Changi.

Vezi detalii »

Singapore, cea mai mica tara din Asia de Sud-Est, ce fascineaza prin combinatia de culturi, patrimonul etnic si bogatul trecut istoric. Denumita si “Poarta dintre Est si Vest” aceasta destinatie exotica este alcatuita dintr-o insula principala si alte cateva zeci mai mici, devenind de-a lungul timpului o veritabila metropola.
Daca alegi sa iti petreci vacanta in Singapore la prima vedere vei observa bulevarde largi cu palmieri si copaci exotici, zgarie-norii inalti si luminati in diverse culori la lasarea serii, restaurante si magazine luxoase si lume eleganta. Daca alegi insa sa explorezi mai adanc aceasta destinatie vei fi uimit de casutele mici, vechi dar cochete, de vilele coloniale si de mirosurile de condimente ce plutesc in aer.
Insula Sentosa este recomandata celor care doresc sa se bucure de apa calda, nisip alb si palmieri. Populara statiune turistica se traduce in dialectul malay prin “pace si liniste”. Cele mai renumite atractii ale insulei Sentosa sunt cinematograful 4D Magix, cinematograful experimental CineBlast si spectacolele de holograme si pirotehnie Magical Sentosa si Songs of the Sea. Pentru impatimitii de shopping exista o strada “Orchard Road”, de 2.5 km lungime plina de mall-uri si buticuri unde cu siguranta veti gasi sa cumparati ceva pentru cei dragi.
2 lucruri pe care nu trebuie sa le ratati in vacanta din Singapore sunt “Night Safari”, o escapada nocturna intr-o gradina zoologica de circa 40 ha unde veti admira animalele in mediul lor de viata si Gradina Botanica, unde exista prima plantatie de arbori de cauciuc.
Singapore mai este cunoscut si ca orasul amenzilor, datorita legislatiei stricte si a normelor implementate de autoritati. Pentru reducerea costurilor dar si din motive de siguranta este interzisa folosirea gumei de mestecat si fumatul in autobuze, taxiuri, cinematografe, restaurante sau centre comerciale!

Informatii utile Singapore
Capitala: Singapore
Ora locala: GMT+8
Moneda: dolarul singaporez (SGD)
Limba: engleza, mandarina, malayeziana
Electricitate: 230 Volti
Clima: tropicala-umeda, cu reprize zilnice de ploi scurte. Cele mai ploioase luni sunt noiembrie, decembrie si ianuarie.

Clima

Singapore

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

32

33

33

33

33

33

33

32

32

32

32

32

Temp noaptea (˚C)

22

22

23

23

23

23

28

28

28

28

28

27

Temp apei (˚C)

27

27

28

28

28

29

28

28

28

28

28

27