Beachcomber Royal Palm
Tarif de la: 170 euro de persoana/noapte

Situat pe coasta de nord-vest, de-a lungul unei plaje de nisip alb, Royal Palm este un paradis tropical linistit, cu facilitati si servicii speciale pentru oaspetii veniti in luna de miere.

Vezi detalii »
Shanti Maurice
Tarif de la: 80 euro de persoana/noapte

Adapostit intre campurile de trestie de zahar si apele turcoaz ale Oceanului Indian, Shanti Maurice satisface toate simturile.

Vezi detalii »
Lux Le Morne
Tarif de la: 90 euro de persoana/noapte

Amplasat la poalele maiestuosului munte Le Morne in partea de sud-vest a Mauritius, Shanti Maurice este un linistit hotel de plaja.

Vezi detalii »
The Oberoi Mauritius
Tarif de la: 180 euro de persoana/noapte

Insula idilica din Mauritius, cu plajele sale intacte si apele de azur ofera o experienta unica a culturilor europene, africane si asiatice.

Vezi detalii »

Petrece o luna de miere magica in Mauritius, in mijlocul naturii nealterate. Cu ape de smarald, plaje lungi cu nisip alb si apusuri spectaculoase, Mauritius este destinatia ideala pentru tinerii casatoriti. Aceasta destinatie romantica situata in mijlocul Oceanului Indian este casa unora dintre cele mai frumoase si incantatoare atractii ale lumii. Mark Twain obisnua sa spuna despre frumoasa insula: "Mauritius a fost facuta prima, si apoi cerul a fost copiat dupa ea".
Binecuvantata cu paduri luxuriante, cascade seducatoare, parcuri si sanctuare salbatice exotice si plaje frumos marginite de palmieri, insula Mauritius este destinatia idilica pentru o vacanta de neuitat.
Mauritius are un amestec fantastic de influente franceze, creole si indiene, care dau aceastei insule o cultura si atmosfera unica.
Tinerii casatoriti se pot bucura de intimitate in luna de miere, intr-unul din superbele apartamente special amenajate, si situate pe malul marii.

Informatii utile Mauritius
Capitala: Port Louis
Ora locala: GMT+4
Moneda: rupia mauritiana (MUR)
Limba: engleza (oficiala), insa se vorbeste si franceza sau creola, in limbajul uzual
Electricitate: 230 Volti
Clima: tropicala, cu 2 anotimpuri: vara si iarna, cu diferente mici de temperatura intre ele. Sezonul ploios dureaza din decembrie pana in mai

Clima

Mauritius

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Temp ziua (˚C)

30

30

29

28

26

24

24

24

25

27

28

30

Temp noaptea (˚C)

23

23

22

21

19

17

17

17

17

18

20

22

Temp apei (˚C)

27

27

27

27

25

24

23

22

23

23

24

25