Hotel Posada De Mike Rapu - Chile - destinatii exotice

«
Tarif de la: 586 euro  de persoana/noapte
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatie: Chile - Insula Pastelui

Localizare hotel Posada de Mike Rapu, Chile: Posada de Mike Rapu, construit pe un domeniu de 23,7 hectare, este amplasat pe un deal din zona Te Miro Oone si ofera superbe vederi asupra oceanului. Resortul se afla in sud-estul Rapa Nui, la 8 km de Hanga Roa, cea mai populata parte a insulei Pastelui. Designul placut are un impact minim asupra mediului inconjurator, integrand perfect aspecte ale culturii locale. Posada de Mike Rapu a fost construit pentru conectarea ospetilor cu prezentul, trecutul si misterele naturii.
Facilitati camere hotel Posada de Mike Rapu, Chile: Cele 30 de camere ale resortului Explora Rapa Nui sunt concepute pentru a profita din plin de liniste, intimitate si de peisajul inconjurator, asigurand confort dupa o zi lunga de explorare. Fiecare camera dispune de baie cu cada sau dus, uscator de par, papuci si halat de baie si sea view.
Facilitati hotel Posada de Mike Rapu, Chile: Hotelul Posada de Mike Rapu vine in intampinarea oaspetilor sai cu un restaurant, bar, living, terasa, piscina exterioara, magazin, concierge, internet wireless in hol, spalatorie si calcatorie.
 

camera Hotel Posada De Mike Rapu restaurant Hotel Posada De Mike Rapu living Hotel Posada De Mike Rapu piscina Hotel Posada De Mike Rapu
Tarif de la: 586 euro de persoana/noapte
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : hotel posada de mihe rapu insula pastelui chile; oferta cazare hotel posada de mihe rapu insula pastelui chile 2015; oferte destinatii exotice chile 2015; destinatii exotice de vacanta chile; sejur in chile; vacanta insula pastelui 2015;

Vezi si alte oferte de vacanta:

The Singular Patagonia
Tarif de la: 159 euro de persoana/noapte

Amplasat langa Puerto Natales in orasul chilian Puerto Bories, The Singular este un hotel de cinci stele din Patagonia.

Vezi detalii »
Hotel Salto Chico
Tarif de la: 555 euro de persoana/noapte

Explora Patagonia Salto Chico este situat in centrul Parcului National Torres del Paine, in inima Patagoniei, pe malul lacului Pehoe.

Vezi detalii »
Hotel Plaza San Francisco
Tarif de la: 58 euro de persoana/noapte

Hotel Plaza San Francisco este singurul hotel de cinci stele din centrul capitalei, Santiago de Chile.

Vezi detalii »
Hotel Kimal
Tarif de la: 92 euro de persoana/noapte

Hotel Kimal din centrul istoric al orasului San Pedro de Atacama, este o oaza de calm, ascunsa in spatele unor ziduri de pamant si piatra.

Vezi detalii »