Maroc - Revelion 2016

«
Tarif de la: 995 euro  de persoana
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Maroc-Casablanca, Maroc-Marrakech, Maroc-Rabat, Maroc-Fes

Maroc - Revelion 2016

Tarif: 995 euro/persoana (loc in camera dubla)
Data de plecare: 28 Decembrie 2015

Programul circuitului "Maroc - Revelion 2016":
Ziua 1: Bucuresti - Casablanca
La ora 04:10 are loc intalnirea cu reprezentatul agentiei la Aeroportul Henri Coanda pentru imbarcarea pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Casablanca (escala Istanbul). Se ajunge pe aeroportul din Casablanca in jurul orei 13:00, de unde se porneste spre hotel. Se va face un tur al orasului Casablanca, care reuseste sa imbine armonios traditia cu modernitatea. In centrul economic al Marocului se va vizita Piata Centrala, Cartierul Habous unde veti gasi o gama larga de antichitati si obiecte traditionale marocane, Catedrala Notre Dame Lourdes si luxosul cartier Anfa. Traseul este continuat cu Villa Mirador, Villa dar Saada, Moscheea Hassan al II-lea (vizitare 12 euro/pers) - a doua moschee ca marime din lume, Piata Mohamed al V-lea cu fantana si Piata Natiunilor Unite. Cina si cazare Hotel Movenpick 5* , Casablanca.

Ziua 2: Casablanca - Essaouira
Dupa servirea micului dejun se porneste spre renumita localitate marocana - Essaouira, un oras atat familiar cat si exotic, cu ziduri fortificate si un cochet port de pescuit. Essouria este un melanj magic de alei inguste, mirosuri de peste, aer de mare umed amestecat cu aroma de condimente, femei cu voaluri albe, reflectii ale palmierilor pe zidurile rosii si sunet de tobe si muzica Gnawa. Se face un scurt popas pentru dejun pe cont propriu la Safi - localitate renumita pentru sardine si productia de vase de lut. Se face o oprire si la o fabrica ce produce renumitul ulei de argan, unde puteti achizitiona cosmetice pe baza de ulei din arbore de argan. Cina si cazare hotel Atlas Essaouria & Spa 5* in Essaouira.

Ziua3: Essaouira – Marrakesh
Servirea micului dejun este urmata de timp liber la dispozitie pentru plimbari sau cumparaturi. Dupa servirea dejunului la hotel circuitul se continua spre Marrakesh, un oras cu o istorie straveche, fondat ca un mic sat berber in jurul anului 1070. Cina si cazare la hotel Les Jardins de l'Agdal 5* in Marrakesh.

Ziua 4: Marrakesh - La multi ani, 2016!
Mic dejun este urmat de o zi dedicata vizitarii orasului Marrakesh – Perla Sudului, fondat in sec. al XI-lea. In frumosul tur se vor vizita cele mai importante atractii ale orasului rosu precum Menara - o superba gradina, cu un bazin central de 200 mp si cu un pavilion cu acoperisul piramidal, Minaretul Koutoubia - splendid monument architectural construit in stil hispano-maur, El Mansour, Mormintele Saadiene ce dateaza din sec 16, Palatul Bahia – ce a apartinut marelui vizir Be Ahmed, Muzeul Dar Si Said, Medina si piata Djema el Fnaa. Seara, Cina Festiva de Revelion in cadrul hotelului (obligatorie). Cazare la hotel Les Jardins de l'Agdal 5* in Marrakesh.

Ziua 5: Marrakech - Ouarzazate
Dupa micul dejun, va puteti relaxa la piscina hotelului sau puteti opta pentru o excursie optionala la Ouarzazate, unde veti cunoaste viata autentica a localnicilor si veti admira peisaje minunat si case de pamant raspandite in vaile muntilor. Situat la 1600m altitudine, Ouarzazate se constituie din "kasbahs", renumitele asezari fortificate terasate construite de berberi. Seara se poate opta pentru cina si spectacol traditional. Cazare la hotel Les Jardins de l'Agdal 5* in Marrakesh.

Ziua 6: Marrakesh - Beni Mellal - Fes
Dupa servirea micului dejun, se porneste spre Fes nu inainte de un scurt popas in Beni Mellal, pentru servirea dejunului individual. Sosire in Fes, pentru cina si cazare la hotel Pickalbatros Royal Mirage 4*.

Ziua 7: Fes - nou si vechi
Dupa servirea micul dejun, se va descoperi cel mai vechi oras medieval din Africa, ce in mare parte isi pastreaza arhitectura. Cu numeroase palate, moschei, monumente, orasul pastreaza statutul neoficial de capitala culturala si spirituala a Marocului. Pe un drum intortocheat se va vizita Moscheea Quarouiyen (cea mai veche universitate din lume) construita in urma cu 1.200 de ani de o femeie musulmana, Moscheea Moulay Idriss, Attarine Medersa – scoala a coranului, Piata si fantana Nejjarine si renumitul cartier al vopsitorilor de piele. Cina si cazare la hotel  Pickalbatros Royal Mirage 4* in Fes.

Ziua 8: Fes - Volubilis - Meknes – Rabat – Casablanca
Dupa servirea micul dejun, se porneste catre Meknes, un oras imperial, unde se va vizita mormantul lui Moulay Ismail si Poarta Bab Mansour - o minune arhitecturala. Drumul este continutat spre Rabat, oras situat pe malul Oceanului Atlantic, unde vom face un tur panoramic pentru a admira Medina, Mausoleul lui Mohamed al V-lea, Kasbah des Oudais, fortareata ce adaposteste muzeul artei marocane, frumoasele gradini Andaluze, Moscheea Neterminata si Turnul Hassan. Seara, cina si cazare la hotel Movenpick 5* in Casablanca.

Ziua 9: Casablanca - Istanbul - Bucuresti
Dupa servirea micului dejun, timp liber pentru vizite sau cumparaturi.Apoi se porneste spre Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca pentru imbarcarea pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Bucuresti (escala Istanbul). In jurul orei 00:15 (a doua zi) se ajunge pe Aeroportul Henri Coanda.

Tarifele includ:
- 8 nopti cazare cu mic dejun si cina bufet la hoteluri de 4 si 5 stele din care: (2 nopti 5* inCasablanca, 1 noapte la hotel 5* in statiunea Essaouira, 3 nopti la hotel 5* in Marrakesh si 2 nopti la hotel 4* in Fes);
- Transferuri si transport cu autocar local;
- Transport avion Compania TURKISH AIRLINES pe ruta Otopeni – via Istanbul – Casablanca si retur;
- Excursiile zilnice si tururile prevazute in program;
- Ghizi locali pentru tururi;
- Biletele de intrare la obiectivele turistice principale din program (cu exceptia Moscheei Hasan II)
- Asistenta turistica in limba romana.;

Nu sunt incluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 265 euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare)
- Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele incluse), intrarea la Marea Moschee Hassan II (12 euro), excursiile optionale
- Cina Festiva de Revelion (obligatorie). Tarif 135 euro/adult si 67 euro/copil 2-11 ani
- Bacsisuri pentru serviciile locale: ghid marocan, sofer, bagajisti;

Suplimente & reduceri:
- Camera SGL: + 240 euro/persoana/perioada
- Copil: - 153 euro/persoana/perioada

Tarif de la: 995 euro de persoana
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : maroc revelion 2016; oferte de revelion 2016; revelion 2016 in maroc;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Malta - Revelion 2016
Tarif de la: 399 euro de persoana/sejur

Programul Malta – Revelion 2016 doreste sa vina in intampinarea turistilor dornici sa sarbatoreasca noaptea Revelionului pe o insula mereu insorita.

Vezi detalii »
Cannes - Revelion 2015
Tarif de la: 789 euro de persoana

Cannes, un oras de legenda si un excelent refugiu pentru turismul mondial, incanta vizitatorii de la prima vedere.

Vezi detalii »
Insula Madeira - Revelion 2016
Tarif de la: 699 euro de persoana

Insula Madeira este unul dintre cele mai frumoase locatii turistice din Europa, ce gazduieste an de an mii de turisti.

Vezi detalii »
Viena  - Revelion 2016
Tarif de la: 369 euro de persoana

Pentru cei care doresc sa isi petreaca Revelionul intr-o atmosfera regala, agentia noastra va pune la dispozitie sejurul, Revelion Viena 2016.

Vezi detalii »