Disneyland  Resort Paris

Parcul de distractii Disneyland Paris reprezinta o calatorie magica in lumea desenelor animate.

Vezi detalii »
Europa Park

Europa Park este situat in apropierea orasului Freiburg, unde aventura este la ea acasa, si detine peste 100 de atractii, spectacole fantastice, 11 ro

Vezi detalii »
Legoland

Parcul de distractie Legoland se afla in sudul Germaniei la jumatatea distantei dintre Munchen si Stuttgart si este impartit in opt zone tematice.

Vezi detalii »
Movie Park

Movie Park Germania din Bottrop-Kirchhellen este un parc de distractii de sezon, ce pune accent pe istoria filmului.

Vezi detalii »
PortAventura

Universal Studios PortAventura este situat in inima Tarragonei pe Coasta Dorada si este fara indoiala unul dintre cele mai remarcabile parcuri tematic

Vezi detalii »

Daca sunteti in cautarea unei vacante plina de actiune si distractie, atunci Europa este casa unora dintre cele mai bune parcuri tematice din lume.
Parcurile tematice europene ofera emotie, distractie si aventura pe care le puteti impartasi cu toata familia si prietenii. Agentia noastra va ajuta sa descoperiti cele mai bune parcuri tematice din Europa. In selectia noastra veti gasi ceva pentru fiecare, indiferent daca sunteti fan rollercoastere sau personaje simpatice de poveste.
Europa, cu o istorie extrem de lunga in ceea ce priveste distractia, ofera cel mai vechi parc de distractii fuctional din lume, Bakken din Copehagen, Danemarca ce dateaza din anul 1583.
Printre cele mai importante parcuri de distractie din Europa se numara:
Disneyland Paris, Portaventura - Spania, Europa Park - Germania, Gardaland - Italia, Alton Towers - Anglia, Water Parks and Popeye Village - Malta, Prater - Austria si Legoland - Danemarca.