Pagina 1 din 2.
1 2 »
Hotel Disneyland
Tarif de la: 474 euro de persoana/noapte

Daca sunteti in cautarea unui hotel ca in povesti, Disneyland Paris este locul ideal atat pentru copii cat si pentru adulti.

Vezi detalii »
Disney's Hotel New York 4* - Disneyland Paris - parcuri de distractie
Tarif de la: 305 euro de persoana/noapte

Cei care doresc sa calatoreasca in lumea ametitoare a zgarie nori-lor, Hotelul New York este cea mai buna alegere din parcul Disneyland.

Vezi detalii »
Disney's Hotel Newport Bay 3* - Disneyland Paris - parcuri de distractie
Tarif de la: 278 euro de persoana/noapte

La Disney Newport Bay Club situat chiar pe malul lacului Disney, va puteti bucura de stilul si farmecul oferit de stilul secolului 19, a litoralului din New England.

Vezi detalii »
Disney's Sequoia Lodge 3* - Disneyland Paris - parcuri de distractie
Tarif de la: 270 euro de persoana/noapte

Relaxati-va printre sequoia, in farmecul redat de frumoasa cabana confortabila de munte, inspirata de parcurile nationale din America.

Vezi detalii »
Davy Crockett Ranch
Tarif de la: 236 euro de persoana/noapte

Disney's Davy Crockett Ranch este situat intr-o padure linistita in apropiere de Disneyland Golf Paris si de Outlet-ul Vallee Village.

Vezi detalii »
Hotel Cheyenne
Tarif de la: 240 euro de persoana/noapte

In hotelul Disney Cheyenne va veti simti ca intr-un film Western, in care sunteti personajul principal.

Vezi detalii »
Disney's Hotel Santa Fe 2* - Disneyland Paris - parcuri de distractie
Tarif de la: 240 euro de persoana/noapte

Hotelul Disney Santa Fe detine atmosfera tipica zonelor din america de sud si ofera sejururi de neuitat.

Vezi detalii »
Adagio Marne la Vallee Val d'Europe 3* - Disneyland Paris - parcuri de distractie
Tarif de la: 236 euro de persoana

Construit ca un imobil privat, Adagio Val d'Europe este situat in apropierea parcului Disneyland si ofera un melanj placut intre stilul urban si caldura oferita de designul apartamentelor.

Vezi detalii »
Hotel Algonquin's Explorers 3* - Disneyland Paris - parcuri de distractie
Tarif de la: 227 euro de persoana/noapte

Vrei o experienta in jurul lumii? Te asteapta aici. Este taramul aventurii alaturi de capitanul Archibald de Bacle.

Vezi detalii »
Hotel l'Elysee Val d'Europe 3* - Disneyland Paris - parcuri de distractie
Tarif de la: 231 euro de persoana/noapte

Hotelul Elysee Val D' Europe situat la cateva minute de parcul Disneyland ofera oaspetilor sai confort intr-un spatiu modern.

Vezi detalii »
Kyriad Disneyland Paris
Tarif de la: 216 euro de persoana/noapte

O experienta rurala traditional franceza te asteapta aici, cu un peisaj impadurit superb. O vizita incantatoare in in regiunea traditionala Brie din Franta.

Vezi detalii »
Radisson Blu Hotel
Tarif de la: 289 euro de persoana/noapte

Radisson Blu este un hotel luxos si elegant, inconjurat ideal de terenurile de golf Disney, si ofera servicii si facilitati personalizate oaspetilor sai.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

Parcul de distractii Disneyland Paris reprezinta o calatorie magica in lumea desenelor animate. Deschis in anul 1992, cuprinde aproape 40 de km patrati unde distractia, emotiile, adrenalina si multe personaje din lumea Disney ofera o experienta de neuitat.
In aceasta lume de basm, personajele din desenele animate, create de Walt Disney sunt o adevarata incantare pentru oamenii de toate varstele.
Spectaculosul Disneyland Park Paris este format din 5 portiuni: Main Street Usa, Fantasyland, Frontierland, Adventureland si nu in ultimul rand Discoveryland.
Main Street Usa
Locul unde va puteti bucura de farmecul si ospitalitatea fara margini a unui mic-oras american din anii 1900. Amintind parca de vremurile cand Walt Disney era un copil, va puteti plimba printre magazinele victoriene, puteti lua un tramvai tras de cai si va puteti racori la Gibson Girl Ice Cream Parlour.
Atractii principale: Liberty Arcade, Discovery Arcade, Trenuletul Disney, Horse-Drawn Streetcars si Main Street Vehicles.
Fantasy Land
Cel mai fericit taram, unde personajele Disney, prind viata. Copii pot face poze cu Peter Pan, Dumbo, Pinocchio, Alba ca Zapada, Frumoasa si Bestia, Frumoasa din Padurea Adormita si multi altii.
Atractii principale: It’s a small world, Peters Pan flight’s, Alice's Curious Labyrinth, Sleeping Beauty Castle, Mad Hatter's Tea Cups, Dumbo the Flying Elephant, Les Voyages de Pinocchio, La Galerie de la Belle au Bois Dormant, Le Pays des Contes de Fees, Le Carrousel de Lancelot, La Taniere du Dragon, Blanche-Neige et les Sept Nains si Casey Jr. - le Petit Train du Cirque.
Frontierland
Veti face o calatorie printre legendele Vestului Salbatic. Croaziera cu piroga sau o plimbare cu trenul fugar pe Muntele Big Thunder, sunt intotdeauna binevenite. Tinerii se pot juca in satul indian Pocahontas, in timp ce tintasii isi pot testa talentul in galeria, Rustler Roundup Shootin.
Atractii principale: Big Thunder Mountain, Phantom Manor, Thunder Mesa Riverboat Landing, Legends of the Wild West si Disneyland Railroad Frontierland Depot.
Adventureland
Veti patrunde intr-o lume plina de entuziasm si emotii. Urcati pe corabia piratiilor pentru a ajunge in largul marii, provocati aventura alaturi de Indiana Jones sau vizitati cazemata familiei Robinson.
Atractii locale: Indiana Jones and the Temple of Peril, Pirates of the Caribbean, Pirates' Beach, La Cabane des Robinson, le Passage Enchanté d'Aladdin, Adventure Isle si Captain Hook's Pirate Ship.
Discoveryland
Taramul ce va ofera o adevara calatorie in timp si spatiu. Calatoriti pana la marginea universului, cu Space Mountain, infruntati extraterestrii sau plecati intr-o calatorie intergalactica. Discoveryland este este un omagiu adus marilor vizionari europeni cum ar fi Leonardo da Vinci cu atractia Orbitron sau Jules Verne cu Nautilus si Muntele Spatiului.
Atractii locale: Buzz Lightyear Laser Blast, Space Mountain: Mission 2, Star Tours, Captain EO starring Michael Jackson, Autopia si Les Mysteres du Nautilus.

 

Puteţi descoperi lumea magica a cinematografiei si a televiziuni Walt Disney Studios Park, ce ofera vizitatorilor sai atractii palpitante si spectacole inedite.
Toon Studio
Descoperiti istoria si secretele animatiei Disney. Admirati locul de munca al animatorilor care au creat cele mai cunsocute personaje ale secolului 20.
Backlot
Este locul ideal, daca doriti sa vedeti cele mai incredibile cascadorii auto, efecte speciale si curse de masini. Recomandat pentru copii mai mari, adolescenti si adulti.
Front Lot
O reproducere fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, unde copii se vor simti adevarate vedete de cinema.
Production Courtyard
Patrunde in lumea secreta a televiziunii si a cinematografiei vizitand platourile de filmare, viata de studio si costumele. Apoi incercati o plimbare virtuala cu roller coaster-ul si multe altele.
Spectacole si parade
Nimic nu se compara cu paradele si spectcole de muzica, dans, teatru pentru copii si adulti, dintre care va recomandam: Buffalo Bill`s Wild West Show (Disney Village), Honey I Shrunk the Audience (Discoveryland), Moteurs! Action (Walt Disney Studio Park) - cascadorii cu masini, Armageddon Special Effects si Animagique (Walt Disney Studio Park).

 

Mai multe facilitati Disneyland Paris
Magazine, restaurante, cinematografe, parade, dans, divertisment live, sport, excursii de o zi la Paris si zonele limitrofe si multe alte programe personalizate.