Holiday Village Legoland
Tarif de la: 135 euro de persoana/noapte

Holiday Village Legoland este un superb sat de vacanta pentru intreaga familie situat ideal pe malul apei si la 5 minute de parcul tematic Legoland.

Vezi detalii »

Parcul de distractie Legoland se afla in sudul Germaniei la jumatatea distantei dintre Munchen si Stuttgart si este impartit in opt zone tematice.
Fiecare zona este conceputa pentru vizitatorii de toate varstele unde vor gasi de la montagne russe, atractii acvatice si pana la spectacole, astfel intreaga familie se poate bucura de o calatorie de o zi plina de aventura.
Entrance Area - pana la 20 de case ce garanteaza o intrare rapida in parc, chiar si in zilele foarte aglomerate. La biroul de informatii se pot obtine informatii suplimentare despre parc. Daca doriti mai multe informatii despre Legoland, Gunzburg si regiunea inconjuratoare, angajatii asteapta cu nerabdare sa va ajute.
In centrul parcului Legoland se afla Miniland, unde pe o scara la o scara de 1:20, se gasesc orase celebre din Europa si peisaje (realizat din peste 25 milioane de caramizi LEGO). Pentru a face Miniland cat mai realist posibil, la o simpla apasare pe buton oamenii, animalele, masinile, navele, trenurile si avioanele, prind viata.

Imagination - Cei mici isi vor descoperi nu numai creativitatea, ci si forta lor, construind masini de curse proprii, catarandu-se pe o franghie pana la turnul de alimentare pentru copii, unde se pot bucura de o vedere magnifica! Domeniul fanteziei nu cunoaste cu siguranta limitele imaginatiei.

Lego X Treme - In Lego X-Treme totul este mai rapid si mai mare. La Lego Mindstorms, mintile sclipitoare pot programa roboti Lego, si pot concura intre ei. Un alt element important sunt filmele 4D din Studiourile Lego, cu o multime de efecte surpriza. Cei curajosi pot fi voluntari, la test-drive-ul coasterului de viteza X Project - Lego, care are optsprezece metri inaltime.

Knights' Kingdom - Castelul Regal, cu o curte interioara mare este cea mai importanta atractie a Knight’s Kingdom. Aventura dumneavoastra incepe patrunzand pe podul mobil, singurul mod de a patrunde in interior. Dragonul de foc insoteste vizitatorii intr-o calatorie fantastica prin interiorul castelului. Dupa ce ati vazut cavaleri viteji, domnite frumoase si chiar familia regala, brusc va veti afla in mijlocul unor curse intre Dragoni.

Adventure Land – Aceasta zona a parcului este ascunsa in jungla salbatica. Arbustii, animalele salbatice, creaturile fantastice, corturile si cabanele din bambus sunt decorul perfect pentru povesti despre eroul parcului Johnny Thunder. Alaturati-va unei expeditii in jungla prin grote si jungle, unde vizitatorii pot face rafting in cascada de doisprezece metri, sau puteti explora savana intr-un tur Safari, unde veti intalni 90 de animale salbatice LEGO!

Pirate Land - Descopera o suprafata de aproximativ 5.000 de metri patrati (cea mai mare parte a parcului), unde tu si familia ta puteti juca un rol interactiv ca si navigatori sau pirati. Descoperiti si experimentati interesanta lume a piratilor!

Lego City – O vizita la Lego City este absolut esentiala, unde acompaniati de zumzetul urban al masinilor, avioanelor, macaralelor, porturilor, autostrazilo si asezarilor urbane, puteti incerca cea mai noua atracte a parcului, HERO Factory.
Copii care pot lua primul lor permis de conducere, la Hyundai Driving School sau pot face o excursie interesanta cu barca.
O alta atractie a Lego City include Fabrica de LEGO, unde puteti vedea cum sunt facute faimoasele piese. Nu uitati sa luati acasa un suvenir!